WichuTM pisze:Do średniej trzeba mieć komputer, ale zaraz powie "po co elektryka, żeby siadała"?
nie mam w tym fisa ( był ale wyjałem i poszedł do żyda
) nie żeby siadał ale po co mi to mniej wiecej wiem kiedy pali najmniej ,w przedziachał od 90-130 ,potem wiadomo ,że wir w baku ale max ile mi spalił to 6.5l w zime
sliwa404 pisze:twoje auto jadąc na kujawskim robi średnia 140 na drogach krajowych, do tego paląc przy tym 3,5l na setkę, i w dodatku kilometry sie nabijają w drugą stronę a auto młodnieje.
trololololo jak widze.... nie rozumiem nie których ludzi ,jak nie wieża to od razu hejty sieją ,ja nie wiem po co to komu ?
lwlw,
na tych odcinkach co jeżdze często predkosci po za "terenem zabudowanym" jeżdze ponad 90 .70km/h to się maluchem jezdzi ,najgorsza tez masakra jak ktos ma auto nowe to już wogóle cięzko takiego ominąć bo się boja chyba żeby na ziarnko piasku nie najechać
i jada czasami po 20-30/h gdzie monza jechać 60/h takich to powinni karać bo robią zagrożenie na drodze większe niż ten co jedzie pewnie te 65/h ,nie chce zamulać drogi ,wystarczy że wiekszośc tak robi ,jak jest zakaz do 50/h to jadą 30/h
,jak by było 30 to by jechali 5 albo stali by w miejscu albo na pieszo by chyba chodzili . oj jak się ludzie boja stracić prawko .mnie to wisi niech se zabierają o ile je będe przy sobie miał .ale nie bede pisał co i jak bo tu nie na temat ,ale można to ominąć ,jest luka w tych przepisach.
WichuTM pisze:Do średniej trzeba mieć komputer, ale zaraz powie "po co elektryka, żeby siadała"?
no i co ci da ten komputer ,kolejny bajer ,no tak im wiecej ma auto tym lepiej wyposażone
. no mam te wszystkie bajery w 2 aucie i jak się coś sypnie za kilka lat to będzie problem . im mniej elektroniki tym lepiej , nie musze ani nie potrzebuję się dowartościować ,auto ma być pewne i ma nigdy nie zrobić cuda jakiegoś podczas jazdy ,nie raz widziałem czytałem i słyszałem o przypadkach jakiegoś badziewnego modułu komfortu gdzie jak deszczyk popadał ...o auto zgasło .itp .dlatego takie auto jest praktycznie wieczne mówie to cały czas o moim a4 b5 95r tdi gdzie nie ma badziewnej elektroniki ,gdzie w 2 aucie mk4 jest tego masa praktycznie full ,ale w wiekszosci i tak nie korzystam,np z klimy czy z tego : "komputera" bo i tak wiem że se to w ciula leci i prawdy nie pokazuje .
WichuTM, i jak tu obliczyć to twoją średnią ? jak pokazuje średnia spalania 7l a realnie spalił 5l ? wg kilometrażu . od dawien dawna wiadomo ,że te fisy mfa i inne dziadostwa przekłamują ,lepiej sobie kalkulatorem w telefonie policzyć ile spalił....
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv