ćwikła pisze:Powiem ci tak...nigdy nie kupilem jeszcze nowki( oprócz glosników) i nigdy nie mialem problwmów...a wole kupic uzywke klasy wyzszej niz za tą cene nówke klasy budzetowej

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
ćwikła pisze:Powiem ci tak...nigdy nie kupilem jeszcze nowki( oprócz glosników) i nigdy nie mialem problwmów...a wole kupic uzywke klasy wyzszej niz za tą cene nówke klasy budzetowej
Ok jak najbardziej to rozumiem. Czy jednak ten wzmacniacz Ground Zero o którym wspomniałem w pierwszym poście to faktycznie taka klasa budżetowa?ćwikła pisze:Powiem ci tak...nigdy nie kupilem jeszcze nowki( oprócz glosników) i nigdy nie mialem problwmów...a wole kupic uzywke klasy wyzszej niz za tą cene nówke klasy budzetowej
Ale podobnie chyba jest w drugą strone w porównaniu do buszmenów i firstów - czyli chyba taki średniakćwikła pisze:Moim zdaniem nie ma co porównywac go z soundstream badz Helixem...choc osobiscie nie mialem okazji go sluchac
Oj na pewno tyle nie dam rady, tzn rozsądek by mi nie pozwolił. Maks jaki bym dał za wzmacniacz to 600-700zł.A kolego i powiedz ile masz przeznaczone na ten cel...moze jestes w stasnie wytrzepac 2 klocki...wtedy polecilbym ci dls a3
To bierz tego soundsrteam..gosc daje do niego dokumentacje...karton itp....napewno bedziesz zadowolonyblachy pisze:Ale podobnie chyba jest w drugą strone w porównaniu do buszmenów i firstów - czyli chyba taki średniakćwikła pisze:Moim zdaniem nie ma co porównywac go z soundstream badz Helixem...choc osobiscie nie mialem okazji go sluchac
Oj na pewno tyle nie dam rady, tzn rozsądek by mi nie pozwolił. Maks jaki bym dał za wzmacniacz to 600-700zł.A kolego i powiedz ile masz przeznaczone na ten cel...moze jestes w stasnie wytrzepac 2 klocki...wtedy polecilbym ci dls a3
Sam na dniach będę miał taki subwoofer u siebie w aucie to napiszę w moim topiku (nieopodal, jeszcze świeżyblachy pisze: BTW miałem przez chwilę podłączonego suba z tyłu w obudowie 20L i głośnik 25cm - POEZJA. Siłą mi go wydzierali z bagażnika. Już odładam kasę. Pewnie kupię coś takiego:
http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 81&pid=995
Co o tym myślicie?
Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości