Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jak długo czekasz na zmiane twardości ?vahu pisze:A u mnie jest jakbym na Race jeździł cały czas. Twardo i auto skacze po dziurach jakby powietrza nie było w kołach. Mam 2.5 napompowane. Było 2.6 ale chyba 2.4 zrobię. Dziś sprawdzę te zabezpieczenia transportowe może coś znajdę. Oby.

co do dealera to jeśli się tym należycie nie zajmą wtedy myślę, że nie tylko na tym forum będzie wiadomo kto to bo nie mam zamiaru odpuścić. Auto ma 1000km przejechane. Czekam na wyjaśnienia z ich strony. Podpowiedzcie co byście wymienili w tej sytuacji. Teraz to inne auto mam. Dcc działa wyśmienicie i w trybie Race jest bardziej miękko niż wcześniej było. Nie wspomnę, że Comfort to bajeczka. Auto na 18". Doszedłem do wniosku, że na razie wystarczą, a za prawie 4000zł, no może bliżej 5000 można kupić nowy kpl 19" i są wtedy 2kpl.
 co do dealera to jeśli się tym należycie nie zajmą wtedy myślę, że nie tylko na tym forum będzie wiadomo kto to bo nie mam zamiaru odpuścić. Auto ma 1000km przejechane. Czekam na wyjaśnienia z ich strony. Podpowiedzcie co byście wymienili w tej sytuacji. Teraz to inne auto mam. Dcc działa wyśmienicie i w trybie Race jest bardziej miękko niż wcześniej było. Nie wspomnę, że Comfort to bajeczka. Auto na 18". Doszedłem do wniosku, że na razie wystarczą, a za prawie 4000zł, no może bliżej 5000 można kupić nowy kpl 19" i są wtedy 2kpl.  
Która będzie to miała w bardzo głęboko niestety.Norbit100 pisze:Temat nadaje sie tylko Vw Polska
Tylko ciekawe, czy nie stwierdzą utraty gwarancji z powodu grzebania na własną rękę...Norbit100 pisze:Dealer mu nie wyciągnął to sam wyciągnął dobrze ze tak sie stało mogło do nieszczęścia dojść kolega vahu ładuj prosto do Aso Poz norbit
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości