Jak już walić jana to do końca bo mogą się bardziej wkurzyć że sobie pogrywaszFisheR pisze: O a jednak się znalazł
Pewnie nic nie mogą zrobić bo będą łapać na drodze publicznejmass143 pisze:A co na to organizatorzy zlotu?
Moderator: VIP
Jak już walić jana to do końca bo mogą się bardziej wkurzyć że sobie pogrywaszFisheR pisze: O a jednak się znalazł
Pewnie nic nie mogą zrobić bo będą łapać na drodze publicznejmass143 pisze:A co na to organizatorzy zlotu?
niestety tak robią przed dojazdem na ośrodek NORRobson91 pisze:Pewnie nic nie mogą zrobić bo będą łapać na drodze publicznej
ale siaraQto pisze:jeśli mówisz o tym co myślę...to odkręcasz nasadką 10mm, przykręcasz tym samym kluczem...tylko w drugą stronękwadros pisze:w golfach HB "tapicerka" tylnego słupka przyczepiona jest na dole dwoma "blaszkami" na jakimś bolcu gwintowanym. Jaki jest pomysł na ściągnięcie tego i następnie powtórne zamontowanie?
Jeśli mowa o tym samym to ja go po prostu zdemontowałem zregenerowałem (wyczyściłem) jak zwał tak zwał, złożyłem to kupy i śmiga elegancko, światła stopu nie działały, kontrolka świec migała, po całym zabiegu jak ręka odjąłFisheR pisze:naprawial już ktoś okrągły czujnik stopu?
KoJ@K pisze:Pany jedzie ktos na Nyse ??
i nie wypadło , Miło było poznać osobiście ,hayperekpo pisze:Też jadę, o ile nic nie wypadnie...
Ale nie ma tam sposobu reanimacji okrągłego jest tylko kwadratowy rozebrany a wnętrzności okrągłego a kwadratowego są inneStanley777 pisze:Jeśli mowa o tym samym to ja go po prostu zdemontowałem zregenerowałem (wyczyściłem) jak zwał tak zwał, złożyłem to kupy i śmiga elegancko, światła stopu nie działały, kontrolka świec migała, po całym zabiegu jak ręka odjąłFisheR pisze:naprawial już ktoś okrągły czujnik stopu?
Możesz zaglądnąć także do tematu w FAQ
viewtopic.php?f=14&t=264136&start=42" onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości