Przeczyta i będziesz miał focha przez weekendphanteon pisze:Mówisz o tej zawodniczce w bagażniku?
Skoro jest wahacz, to mogę się zamienić
Moderator: VIP
Przeczyta i będziesz miał focha przez weekendphanteon pisze:Mówisz o tej zawodniczce w bagażniku?
Ale Ty to powiedziałeś. Ja nie zaprzeczam ani nie potwierdzam. Dokładnie to dwie zawodniczki leżały w bagazniku w czasie zdjęcia.BLIND pisze:Przeczyta i będziesz miał focha przez weekendphanteon pisze:Mówisz o tej zawodniczce w bagażniku?
Skoro jest wahacz, to mogę się zamienić
ledman pisze:Pruszkowiak, jak będziesz znał termin, to dawaj znaka. Spot zaliczymy. My w tym roku nigdzie nie wyjeżdżamy, więc czas się znajdzie.
po programie ma pewnie ponad 220 KM i z 500 niuta. Poza tym nie ma wstydu, gorzej jakbyś przegrał z 1.2 TSIphanteon pisze: Szkodnikie E39 3.0d
Emerytura się szykuje? mi octa rs paliła 7.5-14l pb w trasie. Teraz troszkę większe auto i moc, ale rozstrzał mniejszy - 8-11l on.maroTdi pisze:Za to ze spalania jestem zadowolony.. 430 km w trasie na 41l. LPG oczywiście
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości