Brak mocy po odpaleniu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Brak mocy po odpaleniu
Witam
Jestem tu nowy i potrzebuje pomocy a mianowicie mam golfa 4 1.9tdi 130km i mam taki problem ze po odpaleniu czy to zimny czy ciepły jak jadę nie ma mocy jakby turbo się nie załącza ale po chwili odzyskuje moc i dalej już normalnie jeździ dzisiaj byłem na kompie zero błędów. Czy ktoś ma może jakiś pomysł co może dolegac dla mojego golfika
Jestem tu nowy i potrzebuje pomocy a mianowicie mam golfa 4 1.9tdi 130km i mam taki problem ze po odpaleniu czy to zimny czy ciepły jak jadę nie ma mocy jakby turbo się nie załącza ale po chwili odzyskuje moc i dalej już normalnie jeździ dzisiaj byłem na kompie zero błędów. Czy ktoś ma może jakiś pomysł co może dolegac dla mojego golfika
Ostatnio zmieniony pn cze 08, 2015 21:33 przez patryk261, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak mocy po odpaleniu
Narazie logów nie mam jak zrobić dopiero w następnym tygodniu.Moga to być pompowtryski.
Brak mocy po odpaleniu
Być może turbo się zacina. Sprawdź czy sztanga ma pełen skok i chodzi bez oporów.
Brak mocy po odpaleniu
Turbo dwa lata temu przeszło pełna regulacje i nie jeździłem za spokojnie ,mam tylko nadzieje ze to nie pompowtryski