A tak BTW, to mój R się produkuje w 23 tygodniu i pewnie w połowie czerwca wreszcie odbiorę

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Święta zasada mówi, że nie należy dociągać układów wspomaganych do ogranicznika.mario q. pisze:Cyknięcia są przy max dokręconych kołach.
Komp się resetuje co 2k km lub 99 godzin jazdy.henake pisze:Taka przypadlosc, co jakis czas sam mi sie resetuje komp ze spalaniem, tym od poczatku auta+ przestaje dzialac opcja auto w szybie kierowcy, ktos cos zauwazyl podobnego?
MigotR pisze:No nie będę jechał specjalnie tylko ze zderzakiem:) mam jeszcze inne problemy:
1. Czasami nie działa mi zamykanie na jeden klik szyby po stronie kierowcy,
I inne
Mam dokładnie to samo z szybą kierowcy. Naprawia sie to jak zamknę szybę do końca i po zamknięciu jeszcze raz wezmę szybę z auto do góry. Często mi się tak dzieje jak jest mokro. Wtedy też jak przestanie to działać nie działą zamykanie szyb z pilota.henake pisze:Taka przypadlosc, co jakis czas sam mi sie resetuje komp ze spalaniem, tym od poczatku auta+ przestaje dzialac opcja auto w szybie kierowcy, ktos cos zauwazyl podobnego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość