Motor Medic????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Motor Medic????
Motor Medic preparat do oleju silnikowego o konsystencji oleju. Niby uszczelnia silnik, dodaje mocy, lepiej samruje itp. Ale czy to prawda?? Miał ktoś z Was z tym styczność??
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

Widziałem w sierpniu na giełdzie w Rzeszowie- ładny MK2, na niemieckich blachach, sprzedawali chłopak z dziewczyna. Turbo diesel+ Inrercooler (oryginał).Corvax pisze:MotoDoctor - wlewa sie to do aut idacych na sprzedaż lub kompletnych kapci bez kompresji
Przy każdorazowym dodaniu gazu (do około 1300 obr) s wydechu wydobywał się niebieski dym, a jak klient wcisnął mocniej, to błękot zakrył 4 samochody na okolo i uniosl sie na wysokosc 3-4 metrów. Kilkakrotnie patrzylem jak właściciel DOLEWAL COŚ DO SILNIKA- NIEDUŻA PUSZKA, CIEMOŻÓŁTA, GESTA CIECZ, FIRMY K-2. Nawet przy zawracaniu wydobywały się ogromne ilośći dymu, śmierdzące jak spalone kable, opony olej i wszystko inne... tylko nie ON
Jakiś kretyn podszedł i kupił
Jednak zawsze trzeba dokładnie sprawdzić przed zakupem, nawet autko po "niemieckim dziadku rocznik 28".
Sorki, odbiegłem troche od tematu, ale tak mi się przypomniało z tym doktorkiem