Strasznie emocjonalnie podchodzisz jak na niesprzedawcęmirek288 pisze:Tak wes sobie ściągnij z chin i zapomnij o gwarancji a tak że cło i vat i kolorowo nie jest.
Golf 7 - dołożenie nawigacji
Re: Golf 7 - dołożenie nawigacji
Chyba trochę na siłę próbujesz coś udowodnić ale naprawdę nie
masz racji. A czy emocjonalnie cóż napisałem jak
myślałem i wsumie tak jest bo poniekąd kupujesz taniej,ale doliczając resztę kosztów to nie wychodzi tak ciekawie jak chciałeś to zasugerować. Oczywiście mogę się mylić ale zawsze możesz ty to wyjaśnić. Wracając do tematu to moje zdanie jest takie że 6tyś za ori navi to nie jest super dobra inwestycja... Ja osobiście wolałbym zakupić choć za 3tyś stację na andku, a jak kupisz w sklepie to według prawa masz zawsze 2lata gwarancji i co by to nie było. I nie bierz tego znowu tak że chce coś wcisnąć komuś bo nie mam co! lecz jako moje zdanie i radę. Ale każdy ma swoje zdanie i zrobi jak chce
masz racji. A czy emocjonalnie cóż napisałem jak
myślałem i wsumie tak jest bo poniekąd kupujesz taniej,ale doliczając resztę kosztów to nie wychodzi tak ciekawie jak chciałeś to zasugerować. Oczywiście mogę się mylić ale zawsze możesz ty to wyjaśnić. Wracając do tematu to moje zdanie jest takie że 6tyś za ori navi to nie jest super dobra inwestycja... Ja osobiście wolałbym zakupić choć za 3tyś stację na andku, a jak kupisz w sklepie to według prawa masz zawsze 2lata gwarancji i co by to nie było. I nie bierz tego znowu tak że chce coś wcisnąć komuś bo nie mam co! lecz jako moje zdanie i radę. Ale każdy ma swoje zdanie i zrobi jak chce
Chińczyki trochę mnie przerażają, natomiast ciężko znaleźć alternatywę, navi w salonie discovery pro kosztuje około 8k, na allegro jest jedna za 6k, trochę chore ceny. Btard aliexpress to coś w rodzaju chińskiego allegro?
Tak to taki chiński portal. Ale tak jak ja pisałem do tamtych cen masz cło i vat i brak gwarancji więc to nie zawsze taniej wychodzi więc to musisz sobie sam przeliczyć czy się opłaca ryzykować moim zdaniem nie zawsze. Ja mam w swoim aucie i nie jedną miałem i jest ok naprawdę choć jak wspominali chińskie chińskim nie równe I to prawda, ale jeżeli kupisz w Polsce z normalnego rejestrowanego sklepu to masz tą gwarancję i czy to jest sprzęt za 3tyś czy za 6tyś gwarancja ta sama. Ja jestem zwolennikiem, a pewnie zaraz się wypowiedzą przeciwnicy
Na Alledrogo to nie jest oryginalny Discovery PRO. Opis jest dla chińskiego zamiennika.przemo143 pisze: navi w salonie discovery pro kosztuje około 8k, na allegro jest jedna za 6k
przemo143, zobacz na to ADAYO. Można kupić w Polsce, ponoć pasuje pod OEM plastiki, jak kupisz w sklepie internetowym, masz 14 dni na przetestowanie.
Sprzedam nową półkę nad radio
Zadzwoniłem dzisiaj od ASO, gdzie kupowałem Golfika, zaproponowali montaż Blaupunkta Philadephia 835 AM, za kwotę 3300 zł + 499 montaż wraz z anteną + 300 zł za kamerę cofania
Co myślicie??
Gość był przekonany , że może to Golfa 7 zamówić i ostatnio montowali, ale nigdzie nie mogę na necie tego znaleść, budowa tej navi wygląda bardziej na Golfa 6.
Co myślicie??
Gość był przekonany , że może to Golfa 7 zamówić i ostatnio montowali, ale nigdzie nie mogę na necie tego znaleść, budowa tej navi wygląda bardziej na Golfa 6.
Zmień ASO
Zobacz na oferte firmy ZENEC, mają z pięć kolorów ramek do wyboru.
Zobacz na oferte firmy ZENEC, mają z pięć kolorów ramek do wyboru.
Czemu zmień ASO? Blaupunkt to nie Zenec Ale swoją drogą fajne te radyjka mają,tylko cena na zagranicznych stronach ta sama co Blaupunkta, 799 Euro. jest jakiś dystrybutor w Polsce tego sprzętu?
Zmień ASO, bo się nie znają. Proponowali Ci nawigacje do golfa 5, której nie da się zamontować do Twojego samochodu. Zenec ma największe doświadczenie w europie z dedykowanymi stacjami do VAG. Niestety dystrybutora w Polsce brak.
Albo radio 2-din i takie coś : http://www.connects2.co.uk/ProductInfor ... x?id=20855" onclick="window.open(this.href);return false;
Albo radio 2-din i takie coś : http://www.connects2.co.uk/ProductInfor ... x?id=20855" onclick="window.open(this.href);return false;
Panowie pomocy, zdecydowałem się na zakup oryginalnego discovery pro. Powiedzcie proszę z czym muszę się liczyć oraz jakimi kosztami podczas montażu. Najprawdopodobniej nie posiadam antenty gps,teraz mam to podstawowe radio z dotykowym wyświetlaczem bez nawigacji.
Musisz liczyć się z blokadą komponentów i zablokowaną mapą. Poszukaj ASO, które zamontuje i da gwarancję.
Planowałem montować to w Aso, rozumiem, że każde Aso to zrobi? Orientujecie się jaki to koszt?
http://ziak.pl/pl/nawigacje/19-dvd-gps- ... skoda.html" onclick="window.open(this.href);return false; masz gwarancje realizowana w pl