halogeny + szeroki zderzak zamiast wąskiego
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam, mam zamiar zamontować szeroki zderzak z halogenami zamiast wąskiego zderzaka. Kiedyś przypadkowo coś znalazłem w internecie ze będzie przeszkadzać ta blacha pod zderzakiem bo ponoć w szerokich nie ma, teraz tego nie mogę znaleźć. Może powie mi ktoś czy mogę wymontować tą blachę czy może powycinać lepiej takie kawałki? Nie wiem o ile chodzi bo może wystarczy ja powgniatać w tych miejscach. Może ktoś robił takie coś i podzieli się informacją
Wywal całkowicie tą blache i po problemie, ja tak zrobiłem przy zmianie na szerokie, po co wyginać i się męczyć jeżeli Ori jej nie było pod szerokim zderzakiem.
Czyli jest ona zbędna. Nic CI sie nie działo? Mozesz powiedzieć mi czy ona jest przykręcona bo nie wiem czy dobrze kojarzę, czy będę musiał coś ciąć
nic zlego się nie dzieje. Przykręcona jest ,prosty demontaż
Dziwne bo mnie sie wydaje ze blotniki strasznie beda dolem gonic?
EDIT. Dziś na szrocie wyczaiłem, że błotniki przy szeroki zderzaku są przykręcone do podłużnic: od strony kierowcy takim U, a od strony pasażera takim O. Ktoś coś wie na ten temat?
EDIT. Dziś na szrocie wyczaiłem, że błotniki przy szeroki zderzaku są przykręcone do podłużnic: od strony kierowcy takim U, a od strony pasażera takim O. Ktoś coś wie na ten temat?
Założyłeś temat z problemem swojego auta i ktoś Ci pomógł? Czuj się zobowiązany napisać co było przyczyną problemu i w jaki sposób go rozwiązałeś!
Czy ma ktos moze zdjecia przykreconych mocowan do halogenow ? cos chyba zle zamontowalem albo mam jakies zle mocowania bo sa strasznie cofniete ,,do srodka " brakuje im jakichs 3cm zeby ladnie wypelnily otwor w zderzaku