Tak jak piałem wyżej, bądź tak jak też inni wspomnieli, jak chcesz mieć to swoje Ziuuu to:
1. Wycinasz katalizator w jego miejsce dajesz zwykła rurę (Kat sprzedajesz masz z tego hajs)
2. W miejsce tłumika końcowego dajesz rurę i kończysz wydech jak Ci się podoba albo jedną rurą bądź jak masz dokładkę V6 (tą z wycięciem ) to zakupujesz podwójne końcówki i finał.
Z tą 2 opcją to jak wspomniałem na przeglądzie może się diagnosta przyczepić, dlatego spotkałem się z sytuacja że goście przed tłumikiem końcowym wstawiali flansze łączącą i w zależności czy przegląd czy reszta swobodnego roku podmieniali całość, skręcali jeździli jak im pasuje i problem z głowy.
Przykład rury na flanszy, a w czasie przeglądu na podobnej flanszy pakujesz tłumik (no chyba że masz chody na stacjach

Zdjęcie na przykładzie użytkownika: dawid7737

A przypuszczam że chcesz uzyskać taki efekt:
Filmik na przykładzie tego samego użytkownika
[youtube][/youtube]
Ewentualnie opcja trzecia, ale to tak bardziej żartem weź wiertarkę i zrób sobie nawiercany wydech będziesz miał wtedy Ziuuuu Fiuuuu i kto wie co jeszcze, nie no żartuje

Kolega macieej, dobrze wspomniał wydech z kwasówki minimum 2.5" (a dokładniej 2.5mb rury, 7kolanek i 1 redukcja) + jeden tłumik przelotowy i inne niezbędne materiały (flansze łączące, flansza pod turbo, złącze elastyczne, drut pod haki) to koszt 1k +-200zł, robocizny za spawanie w tym przypadku nie liczę.