daniel.wwe pisze:checin podczas odpalania zaloguj jakas gr i bedziesz wiedzial jakie obr ma rozrusznik. Z tego co pamietam to chyba do bezproblemowego odpalenia potrzeba ok 250obr
Mozesz cos wiexej na ten temat powiedIec? Ktora grupa?
Moderator: VIP
daniel.wwe pisze:checin podczas odpalania zaloguj jakas gr i bedziesz wiedzial jakie obr ma rozrusznik. Z tego co pamietam to chyba do bezproblemowego odpalenia potrzeba ok 250obr
Mi już 3 raz yebla osłona wewnętrzna z lewej strony to chyba przez te glebePaviarotti pisze:krazorek, w końcu przyszedł Spidan i go wziąłem, ale zawartość pudełka i wszystko po przemacaniu identyczne jak w Lobro.
Jak wymieniałem kiedyś zewnętrzny to też był problem zacisnąć, ale w końcu jakoś się udało. Myślę, że z wewnętrznym nie będzie problemu, chociaż dziwne, bo trochę ponad pół roku temu wymieniałem cały przegub wewnętrzny na ori używkę i już przerwało osłonę.
Najbardziej to się opłaci kupić całą półośkę na allegro (są po 30/40zł już) i mamy wtedy dwie gumy i dwa przeguby jak coś ;]
Tą w której są obr np 001checin pisze:Mozesz cos wiexej na ten temat powiedIec? Ktora grupa?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości