m5 zginela na przedbiegach ale m3 ladnie sie trzymalo

Moderator: G0 Karcio

Chyba zlos gaz odpuścił bo to niemożliwe żeby taka różnica nagle się zrobiła przy prędkości 250+Drzewo pisze:A gdzie reszta filmików jak m3 objeżdża golfa?
Ooo jest i film, jak jechaliście już sami bez pasażerów
korzen88 pisze:Chyba zlos gaz odpuścił bo to niemożliwe żeby taka różnica nagle się zrobiła przy prędkości 250+Drzewo pisze:A gdzie reszta filmików jak m3 objeżdża golfa?
Ooo jest i film, jak jechaliście już sami bez pasażerów

a jednak chyba możliwekorzen88 pisze: Chyba zlos gaz odpuścił bo to niemożliwe żeby taka różnica nagle się zrobiła przy prędkości 250+

Rapix pisze:a jednak chyba możliwekorzen88 pisze: Chyba zlos gaz odpuścił bo to niemożliwe żeby taka różnica nagle się zrobiła przy prędkości 250+
niema co gadać ZLosia auto z miejsca jest bardzo szybkie ! I bardzo mi się podoba ten projekt !
Ale trzeba też przyznać że M3 jest bardzo szybkie szczególnie na dużych prędkościach

Siema Valdemar. Strasznie spięło Ci dupsko, że aż tutaj doleciałeś... No cóż, każda legenda ma swoje ciemne strony. Zarówno moja jak i Twoja, Valdi
 Siema Valdemar. Strasznie spięło Ci dupsko, że aż tutaj doleciałeś... No cóż, każda legenda ma swoje ciemne strony. Zarówno moja jak i Twoja, Valdi 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości