problem z golfem III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
marian.maniek
- Nowicjusz

problem z golfem III
witam wszystkich. mam problem z moim golfem III silnik ABU obrotomierz mi szaleje ale obroty silnika nie i do tego miga mi kontrolka oleju.pierwszy raz się z tym spotykam olej był niedawno wymieniany wszystkie płyny i przegląd .Za pomoc dziękuję

-
marian.maniek
- Nowicjusz

To nie może być silnik!marian.maniek pisze:obrotomierz mi szaleje ale obroty silnika nie
Jak już pisałem trzy linijki wcześniej obroty wcale nie wyglądają na silnik tylko elektrykę (spotkałem się z takim przypadkiem jak było kiepsko podłaczony przewód masowy do nadwozia)marian.maniek pisze:sprawdzałem całą instalację i wszystko ok. obawiam się że to coś poważniejszego . panewki lub coś innego
Co do tej kontrolki oleju to napisz w jakich okolicznościach miga i czy sprawdziłeś czujnik (bo piszesz że instalację sprawdzałeś)
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
-
marian.maniek
- Nowicjusz

to jest tak jak wskazówka szaleje to i kontrolka miga a jak wskazówka nie szaleje to i kontrolka nie miga. Jak go odpalę to na wolnych jest ok tylko jak gazu dodam to zaczyna ppo upływie 5 min nawet na wolnych tak się dzieje.wolał bym pisać na gg bo tam wiem o co chodzi jak masz chęć to to mój numer gg 8883074