rozpadałaby się w biegu...czarnykurczak pisze:ciekawy byłby to widok gdybyś taką budą zasuwał sobie 180 po autostradzie

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
rozpadałaby się w biegu...czarnykurczak pisze:ciekawy byłby to widok gdybyś taką budą zasuwał sobie 180 po autostradzie
Nieładnie, nie obrażaj FreddiegoPiasek pisze:rozpadałaby się w biegu...czarnykurczak pisze:ciekawy byłby to widok gdybyś taką budą zasuwał sobie 180 po autostradzie
witaj w klubie. Ja mam identyczny z lakiernikami...m3tal pisze:po raz pierwszy empirycznie zdarzyło mi sie spotkać z problemem braku fachowców na rynku pracy, spowodowanym kulejącym szkolnictwem zawodowym i technicznym w naszym pięknym kraju. Trzeba sie było kuźwa bardziej w szkole przykładać,
Popieram pomysł zwłaszcza że na camperowniach jest zasilanie 230V, ba ! 380V też jest. Warto wykonać niezależną instalkę tak aby się podpiąć do zewnętrznego źródła zasilania i mieć ze 2 gniazdka do czajnika elektrycznego czy głupich ładowarek tel i kom żeby nie inwestować później ciężkiej kasy w przetwornice lub ładowarki 12V.m3tal pisze:Trzeba sie w końcu pozbyć tego dokladanego przez kolejnych właścicieli druciarstwa, jednym nurtem, wraz z reszta prac auto dostanie od podstaw zrobioną instalację elektryczna. Mam pomysł, zeby oddzielnie wykonać wiazke na budę, oświetlenie, itp i oddzielnie wiązkę, samego silnika, żeby sobie na przyszłość sprawę ułatwić
nie widzę sensu brania całego auta, chyba że będzie to bardziej opłacalne w zakupiem3tal pisze: po jakimś strzale z VRem pod maska do przeszczepu, tak
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości