Wypluło mi następujący błąd
Kod: Zaznacz cały
519 Czujnik ciśn.w przewodzie dolotowym-G 71
przerwa lub zwarcie do masy
Moderator: VIP
Kod: Zaznacz cały
519 Czujnik ciśn.w przewodzie dolotowym-G 71
przerwa lub zwarcie do masy
jak tam chcesz...tam gdzie kupisz obudowę, pewnie będę mieli też znaczkikaracz pisze:Qto,
Dokładnie w tym miejscu mi się rozwalił, ale czytałem, że nie bardzo jest jak odkleić znaczek, żeby potem znów go przykleić
ciekawe czym będziesz silnik odpalał...karacz pisze:Kupiłbym scyzoryk z allegro i bym tylko grot przełożył
Z tyłu i tak trzeba wyjąć amor bo osłona zasłania całe tłoczysko nawet na max rozciągnietym ale do przodu klipsy na plusMozgi pisze: Ja wybrałem klipsy i wydaje mi się że to lepsze rozwiązanie: lewarujesz auto, wyciągasz, opuszczasz- dosłownie 2 minuty. Przy odbojach musisz odkręcać tłoczysko.
Devi(L) napiszę Ci tak. Mam kompletny kit MTSa -35 przód i tył. Z tyłu mam na stronę po 1,5 tego odboju co podałeś w linku i nic więcej. Żadnych pianek ani klipsów. Jeździ się zaje...cie. Super. Jak miałem tylko po 1 takim odboju to strasznie dobijało i amory raz dwa się wylały. A tak jak mam teraz to żadnych zastrzeżeń nie mam*Devi(L)* pisze:http://www.mapet-tuning.com/sklep/odboj ... 6qrqjot3g6. takie cos by bylo dobre?
to przy -50 jeden bym potrzebowaljoseph82 pisze:Devi(L) napiszę Ci tak. Mam kompletny kit MTSa -35 przód i tył. Z tyłu mam na stronę po 1,5 tego odboju co podałeś w linku i nic więcej. Żadnych pianek ani klipsów. Jeździ się zaje...cie. Super. Jak miałem tylko po 1 takim odboju to strasznie dobijało i amory raz dwa się wylały. A tak jak mam teraz to żadnych zastrzeżeń nie mam*Devi(L)* pisze:http://www.mapet-tuning.com/sklep/odboj ... 6qrqjot3g6. takie cos by bylo dobre?
Ja podniosłem auto w górę, zsunąłem osłonę z bałwankiem w dół i wcisnąłem klipsy (nad bałwanek) - nie trzeba nawet ściągać kołaRobson91 pisze:Z tyłu i tak trzeba wyjąć amor bo osłona zasłania całe tłoczysko nawet na max rozciągnietym ale do przodu klipsy na plusMozgi pisze: Ja wybrałem klipsy i wydaje mi się że to lepsze rozwiązanie: lewarujesz auto, wyciągasz, opuszczasz- dosłownie 2 minuty. Przy odbojach musisz odkręcać tłoczysko.
panie co tak drogo?peppa_814 pisze:Tak ma być.
Ktoś coś?
viewtopic.php?f=119&t=574828" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=130&t=574830" onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości