Apropo malowania dokładek są w kolorze, a chce robić je na czarno szprejem - zmatowić, podkład i si? Czy jeszcze jakieś sugestie

Moderator: VIP
w niedziele podłączałem se w Golfie taki moduł. Fabrycznie jest ustawiony na 70% mocy. Dałem pod długie i do tego właśnie jest z C/Lhome. Jest możliwość strojenia przez USB ale dziś dopiero czwartek wiec się jeszcze tym nie bawiłem. Założyłem to, bo ledy w kratkach zaczęły mi wiochą zalatywaćkrazorek pisze:A były zwykłe grzane 4 ramienne? Bo słyszałem tylko o grzanej multifunkcji z Sharana...
Qto Tak modyfikujesz tę instalację elektryczną pod kątem dziennych - nie prościej by było kupić (zmontować) moduł do dziennych, który daje 50% na żarówki od drogowych? Noszę się z zamiarem zakupu czegoś takiego. Moduły te zawierają często CLH, którego nie mam... myślisz, że warto w coś takiego zainwestować?
A jak to sie ma do miskow, przegladow itp?krazorek pisze:moduł do dziennych, który daje 50% na żarówki od drogowych?
czyli nie ma to żadnego wpływu na prowadzenie w zakrętach ?FisheR pisze:Przy hamowaniu koło rusza się tyl-przod
I tu się zaczynają schody bo jak jest służbista to mogą być problemy. Zaletą dobrych ledów jest tutaj homologacja wybita na ich kloszu.A jak to sie ma do miskow, przegladow itp?
na przeglądzie to można obejść. Wyjąć bezpiecznik np. lub rozpiąć, a z miśkami? To nie powinno być żadnych problemów. Przecież dużo nowych samochodów, które nie maja wbudowanych w reflektory ledy jeździ tylko na tzw. długich. Reszta świateł wcale sie nie świeci. Spotkać tak można Golfy VI, VII, nowsze Audi. Na inne nie zwracałem uwagi. Tylko VAGi oglądałem. A przepisy tylko mówią, ze auto ma być oświetlone z przodu. Tak jak to czynią ledy. No i co najważniejsze są w kloszu reflektora nie naruszając ich konstrukcjiliteon0 pisze:A jak to sie ma do miskow, przegladow itp?krazorek pisze:moduł do dziennych, który daje 50% na żarówki od drogowych?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości