Zakup MK7 R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Zakup MK7 R
Wiatam serdecznie,
Jestem nowy na forum mam kilka pytań co do zakupu vw golf MK 7 R:
1. Czy macie informacje u którego dilera ( mieszkam w Warszawie) można uzyskać dobry rabat?
2. Czy koła 18 czy 19 cali
Zależy mi na jak najszybszym zamówieniu samochodu , będę wdzięczny za informacje, nie upieram sie ze musi być to Warszawa.
Dziękuje serdecznie za pomoc
Jestem nowy na forum mam kilka pytań co do zakupu vw golf MK 7 R:
1. Czy macie informacje u którego dilera ( mieszkam w Warszawie) można uzyskać dobry rabat?
2. Czy koła 18 czy 19 cali
Zależy mi na jak najszybszym zamówieniu samochodu , będę wdzięczny za informacje, nie upieram sie ze musi być to Warszawa.
Dziękuje serdecznie za pomoc
Zakup MK7 R
Bursiak najszybciej, chyba ze cos z demo weźmiesz lub po testach
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Zakup MK7 R
Skąd wiesz bo nie ma w konfi?henake pisze:Bursiak lodz
Bierz 19 i to pretoria bo juz w pl mozna
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Zakup MK7 R
Bursiak ma ogloszenie na allegro i jest tam opcja zaznaczona. PL konfig jest po%^&*y jak lato z radiem
Rs3 650+
Faktycznie, nawet na zdjęciu są w kolorze czarnym: http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... bdc6265495" onclick="window.open(this.href);return false; jak można zamówić faktycznie w czarnym to opcja jest megahenake pisze:Bursiak ma ogloszenie na allegro i jest tam opcja zaznaczona. PL konfig jest po%^&*y jak lato z radiem
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Myślę że można.mario q. pisze:O a to można pretorie też czarną se zamowić?
. Henake już zamówił drugą erke na czarnych pretoriach dlatego tak dobrze wszystko wiehenake pisze:Nie nie mozna
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Tia jasne... To będzie jego najszczęsliwszy dzień w życiu kiedy pozbędzie się tego obencego paździocha!korzen88 pisze:Henake już zamówił drugą erke na czarnych pretoriach dlatego tak dobrze wszystko wie
Można powiedzieć R400 na giftach!
Zakup MK7 R
pewne z tymi pretoriami....?? Jednak w konfig nadal ich nie ma....dealarzy nic nie wiedza zbytnio....:/
Golf 7R DSG Tornado Red