VAG po polsku - instrukcja - czy ktoś ma?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
VAG po polsku - instrukcja - czy ktoś ma?
Jak w temacie. Chciałbym się pobawić tym programem i zdiagmozować co się da, ale przydała by się jakaś podpowiedź, najlepiej instrukcja i to po polsku. Gdzie mam szukać?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Mam wiele planów i mało czasu.
- leo...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: VAG po polsku - instrukcja - czy ktoś ma?
to nie jest program do zabawyRadzio pisze:Jak w temacie. Chciałbym się pobawić tym programem i zdiagmozować co się da, ale przydała by się jakaś podpowiedź, najlepiej instrukcja i to po polsku. Gdzie mam szukać?
Pozdrawiam.
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
popieram Leo - program nie do zabawy
a co do instrukcji jest bodajze na stronie producenta pelna instrukcja ale po angielsku.
z polska instrukcja sie nie spotkalem, ale z vagiem po polsku tak, tyle ze nie dzialal z moim fejsem
a co do instrukcji jest bodajze na stronie producenta pelna instrukcja ale po angielsku.
z polska instrukcja sie nie spotkalem, ale z vagiem po polsku tak, tyle ze nie dzialal z moim fejsem
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Heh - nie do zabawy - no nie ale ,
Jak kolega zrobi sobie samą diagnoze, pomiary bloków itp. to nie da się namieszać
chyba że będzie bardzo dociekliwy i ma pełna wersje to wejdzie w nastawy i różnie może być
Ale tak w podstawach to spoko - można działać
Jak nie masz wersji PL to przetłumacz co który przycisk oznacza - żeby to nie było czarna magia bo to nie gra i sześciu żyć się tu nie ma kolego !!
Pozdroooo
Jak kolega zrobi sobie samą diagnoze, pomiary bloków itp. to nie da się namieszać
chyba że będzie bardzo dociekliwy i ma pełna wersje to wejdzie w nastawy i różnie może być
Ale tak w podstawach to spoko - można działać
Jak nie masz wersji PL to przetłumacz co który przycisk oznacza - żeby to nie było czarna magia bo to nie gra i sześciu żyć się tu nie ma kolego !!
Pozdroooo
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
I w tym właśnie rzecz. Mam vag ang. i pol. Tyle że nie bardzo wiem jakie powinny być właściwe wartości np. przy dignostyce silnika. Jakaś instrukcja mogła by mi to ułatwić. Nie mam zamiaru zmieniać vagiem zczytanych danych, chcę tylko wiedzieć na co mam zwrócić szczególną uwagę.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Mam wiele planów i mało czasu.
- leo...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
życzę dużo cierpliwości (podczas zabaw) ... i szczęsciaRadzio pisze:I w tym właśnie rzecz. Mam vag ang. i pol. Tyle że nie bardzo wiem jakie powinny być właściwe wartości np. przy dignostyce silnika. Jakaś instrukcja mogła by mi to ułatwić. Nie mam zamiaru zmieniać vagiem zczytanych danych, chcę tylko wiedzieć na co mam zwrócić szczególną uwagę.
Pozdrawiam.
BTW - jeśli chodzi o właściwe wartości - może ASO będzie pomocne - oni wiedzą na 100% jakie powinny być