Witam posiadam gofra 3 z silnikiem ADZ 1.8 90koni
Mam pewne plany na małe modyfikacje mechaniczne
Więc jak wyżej napisałem jakie oznaczenie jaka pojemność i ilość klaczy pod machą, chciał bym włożyć kolektor wylotowy wraz z katalizatorem od 2.0 8v GTI a także wał rozrządu z gofra 2 gti
Moje pytanie jest następujące robił ktoś taką modyfikację?? i ile z tym roboty czy po prostu wsio pasuje bez większych problemów??
Będę wdzięczny za odpowiedzi na słowa które opisałem a nie odpowiedzi lepiej zrób swap na 2.0 8v GTI czy vr6 itd bo szkoda mi kasy na silniki wydawać bo to rosyjska ruletka co się kupi a ja wiem co mam w tej chwili.
Pytania w sensie pewnych modyfikacji
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Pytania w sensie pewnych modyfikacji
Fabri VW pisze:Witam posiadam gofra 3 z silnikiem ADZ 1.8 90koni
Mam pewne plany na małe modyfikacje mechaniczne
Więc jak wyżej napisałem jakie oznaczenie jaka pojemność i ilość klaczy pod machą, chciał bym włożyć kolektor wylotowy wraz z katalizatorem od 2.0 8v GTI a także wał rozrządu z gofra 2 gti
Moje pytanie jest następujące robił ktoś taką modyfikację?? i ile z tym roboty czy po prostu wsio pasuje bez większych problemów??
Będę wdzięczny za odpowiedzi na słowa które opisałem a nie odpowiedzi lepiej zrób swap na 2.0 8v GTI czy vr6 itd bo szkoda mi kasy na silniki wydawać bo to rosyjska ruletka co się kupi a ja wiem co mam w tej chwili.
pasowac bedzie, a czy taka modyfikacja cos da to juz inna bajka, moze dupochamownia odczuje - "lepiej sie wkręca" ja przynajmniej po kazdej modyfikacji miałem takie odczucia