Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
No to to podstawa jak będę miał nową nagrzewnicę w ręku. Zdarzały się tańsze te grzałki.
Tam jest możliwość regulacji mocy z jaką ta nagrzewnica pracuje czy trzeba samemu opatentować? Bo to by też było fajne...
Mam tą nagrzewnicę na celu odkąd w serwisie webasta, który ma przystępne ceny powiedzieli mi, że sam montaż mokrego webasta to koszt 1000. Bo nie ma gdzie to włożyć i trzeba podłogę ciąć...
Dzięki za opinię Panowie. FisheR Nie pij tyle piwa i nie pal tyle przy pracy to będzie Ci szybciej szło^^
Tam jest możliwość regulacji mocy z jaką ta nagrzewnica pracuje czy trzeba samemu opatentować? Bo to by też było fajne...
Mam tą nagrzewnicę na celu odkąd w serwisie webasta, który ma przystępne ceny powiedzieli mi, że sam montaż mokrego webasta to koszt 1000. Bo nie ma gdzie to włożyć i trzeba podłogę ciąć...
Dzięki za opinię Panowie. FisheR Nie pij tyle piwa i nie pal tyle przy pracy to będzie Ci szybciej szło^^
Kącik posiadaczy MK4
krazorek, http://vwmk4.blogspot.com/2012/12/podgr ... a-z35.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Kącik posiadaczy MK4
przecież laminat to podróby a nie oryginał, więc nie rozumiem z czego się cieszyćDaniel_Mx pisze:Przyszła mi lotka od r32 , super , że gość mnie w chu... nie zrobił , przyszedł laminat
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
ciekawe co by było jak by mu z plastiku przysłali
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
- FisheR
- ...
- Kontakt:
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
chyba Twojego mojego nic nie chrupiepeppa_814 pisze:macabra_, Za 10 lat to Ci go ruda zeżre.
to zrobił czy nie zrobił? Bo jak miała być ori, a przyszedł laminat, to zrobiłDaniel_Mx pisze:Przyszła mi lotka od r32 , super , że gość mnie w chu... nie zrobił , przyszedł laminat
Kącik posiadaczy MK4
Miał ktoś styczność z oponami Zeetex? Jak to się naciąga? Chodzi o model HP102, cena mocno kusi:P
Kącik posiadaczy MK4
mass143, z tego co widzialem to do naciagow byly by dobre, 225/40 w 18 na feldze 8J jest na rowno z rantem.
-
- Użytkownik
Re: Kącik posiadaczy MK4
Czy miernikiem uniwersalnym da rade sprawdzic swiece zarowe bez ich wykrecania?
ALH -> seria 98,1KM/225Nm -> soft 122,2KM/290,5Nm -> 0,205 & korekta 142,5KM/319Nm
Kącik posiadaczy MK4
flatron1984, podpinasz przewód pod plus na akumulatorze, ściągasz fajkę z świecy i dotykasz świecę przewodem, jak zaiskrzy to znaczy, że nie jest spalona. A multimetrem to na logikę ściągasz fajkę i sprawdzasz rezystancję pomiędzy świecą a blokiem silnika
Kącik posiadaczy MK4
Dzięki za odpowiedzi co do pakowania foteli do środka
Od czego zależało czy tylna kanapa w poliftowych skórach ma 3 zagłówki/podłokietnik?
Od czego zależało czy tylna kanapa w poliftowych skórach ma 3 zagłówki/podłokietnik?
Kącik posiadaczy MK4
http://allegro.pl/golf-iv-audi-subofer-i5186899922.html" onclick="window.open(this.href);return false;
co mysliscie o tym ? to ori subwofer ?
co mysliscie o tym ? to ori subwofer ?