Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Deska się lekko zmieniła a jak decha to kratki
Ostatnio zmieniony pt kwie 03, 2015 21:53 przez pawel.GTI, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Zayebali ci poduszke
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- Paviarotti
- Lord GTI
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
A ja może walne z innej beczki.
Najlepszego dla wszystkich
Wesołych Świąt Ooo...
Najlepszego dla wszystkich
Wesołych Świąt Ooo...
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
-
- ->|<-
Kącik posiadaczy MK4
Ja przewiozłem swoim HB całe wnętrze - fotele, kanapa, boczki, plastiki z kombi.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
FisheR, całe szczęście dopiero co wymieniłem więc mam nadzieję, że na 10 lat mam spokój
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Zdrowych i spokojnych Świąt
PS
Całe wnętrze można przewieźć...kanapę można wyciągnąć bo to dwie minuty roboty. Fotele przednie z wyjętymi zagłówkami wkładamy oparciami za przednie fotele, góra siedziska jest wtedy na miejscu siedziska kanapy...tylną kanapę i boczki układamy trochę na leżąco, część w pionie...tak, że po długości z jednego boku wejdzie jeszcze deska rozdzielcza. Nie ma problemu. W variancie komplet foteli i boczki miałem równo z roletą.
PS
Całe wnętrze można przewieźć...kanapę można wyciągnąć bo to dwie minuty roboty. Fotele przednie z wyjętymi zagłówkami wkładamy oparciami za przednie fotele, góra siedziska jest wtedy na miejscu siedziska kanapy...tylną kanapę i boczki układamy trochę na leżąco, część w pionie...tak, że po długości z jednego boku wejdzie jeszcze deska rozdzielcza. Nie ma problemu. W variancie komplet foteli i boczki miałem równo z roletą.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Koledzy ori blotnik ma bite jakies numery? Dwa lata temu po malej kolizji zeby blotnika nie szpachlowac kupilem drugi uzywke, oddalem do lakierowania i zamontowalem, tylko nie wiem czy mial jakies nr czy nie. Teraz patrze jakis babel jest na dole blotnika jakies 5 cm nad progiem. Chcialem oczyscic i zrobic zaprawke, a tu dziura na wylot zdjalem nadkole a od srodka tak go ruda wpierdziela ze szok (w miejscu od progu 15cm w gore). Z ciekawosci sprawdzilem co sie z drugim dzieje (nie wymieniany) i tam zero rdzy.