I jak tam efekty? Studio do detailingu już ogarnąłeś?sliwa404 pisze: jestem umówiony do lakiernika, kupiłem nowe felgi 19" i montuje ori XEN'a na przód

Moderator: VIP
I jak tam efekty? Studio do detailingu już ogarnąłeś?sliwa404 pisze: jestem umówiony do lakiernika, kupiłem nowe felgi 19" i montuje ori XEN'a na przód
Ja też czekam ale dostałem info, że była obsuwa i dziś zabiera kurier więc jutro powinna być u mnie paczkaitaliano_83 pisze:A ja czekam na kuriera z paczką, dziś miał być i go nie było![]()
No cóż. Bogaci mogąsliwa404 pisze:Aktualnie to jeżdżę sobie od tygodnia S klasą![]()
Nadal leży Glasur na HDC. Ma już 1,5 miesiąca i ciągle kropelkuje, jedynie na dołach drzwi widać, że powoli słabnie. No ale w tym miejscu, o tej porze roku, tego typu wosk, to i tak wyczynsliwa404 pisze:Jaki wosk leży na furce aktualnie?
Taaa i potem konkurs na najlepsze holsy albo kto pierwszy spali lakiersliwa404 pisze:wychylić jakieś piwko przy maszynie i aplikatorze?
BSD to jeden z moich lepszych zakupów, długo się zastanawiałem czy kupić duży kociołeksliwa404 pisze: no i RED poszedł sobie dawno na urlop, a BSD dalej pięknie kropelkuje
Mój już jest oznaczonyitaliano_83 pisze:I coś do oznakowania samochodu - co by wiadomo było z kim ma się do czynienia![]()
Jak tylko użyje, to zdam relacjepiteks pisze:Ciekawy jestem Twoich wrażeń po użyciu nieba dla skóry![]()
Przyznam szczerze, że efekt jak na razie bardzo O.K. Zobaczymy jak będzie w miarę nawijania kolejnych kilometrów asfaltuitaliano_83 pisze:Wygląda srogo![]()
Jak się dba, tak się maitaliano_83 pisze:Felgi wyglądają jak salonowe
Mycie i odpowiednie klocki hamulcowe, moje trw pylą dość mocno i po przejeździe z Pl do Nl felgi z przodu są szarepiteks pisze:Cotygodniowe mycie, smarowanie itd. daje efekty. Teraz na felgach leży powłoka Gyeon Q2 Rim i naprawdę robi robotę. Mycie teraz to pestka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości