niestetyPruszkowiak pisze:tszy litry dizelmiskieusz pisze:truckman, fiu fiu... jakiś słuszny silnik w środku siedzi?
plus taki że trzodę robię jak popada deszczyk
Moderator: VIP
niestetyPruszkowiak pisze:tszy litry dizelmiskieusz pisze:truckman, fiu fiu... jakiś słuszny silnik w środku siedzi?
No, ale mam szacunek póki co do napędu i szaleję tylko na jedyncemiskieusz pisze:truckman, pamiętam, że zawsze gdzieś tam to RWD Ci się śniło i chciało Cię zbić
Kolega z pracy ma taką, max leciał 150Jakbym słyszał opis znajomego E46 2.0d automat w kombi. Przecież takie auto na pewno nie lata 160 bokiem
niestety nie upalam dalejPruszkowiak pisze:martin, sprzedałeś RAV4????
masz takie małe foto przez co sie przeprawiłaphanteon pisze:Panie, RAV4 to nie terenówka, nigdy nie widziało nawet błota.
Środek malinka, silnik też, no i automat. Na miasto i dla kobiety super. W sumie dla mnie teżPruszkowiak pisze:8P polift 1.8TFSI 160Km s-tronic z wewnętrznym pakietem s-line
ledman pisze:Środek malinka, silnik też, no i automat. Na miasto i dla kobiety super. W sumie dla mnie też
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości