Kącik Detailer'ów
Moderator: VIP
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Kącik Detailer'ów
sliwa404, fajna miejscówka , trochę białej farby, albo wapna - miotła i będzie cacy
Nawet jest trochę miejsca po bokach, odpowiednio ustawiając auto, można coś tam działać i uniezależnić się od pogody
Ja tylko golfa obmyłem, psiknąłem BSD i tle w temacie weekendowego pucowania
Nawet jest trochę miejsca po bokach, odpowiednio ustawiając auto, można coś tam działać i uniezależnić się od pogody
Ja tylko golfa obmyłem, psiknąłem BSD i tle w temacie weekendowego pucowania
Re: Kącik Detailer'ów
No jak będzie cieplej i więcej czasu to się ogarnie garaż. Jakby prąd był to już bym się brał na weekend za dokończenie polerki.
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ty sie lepiej weź za ten krzywy wydech Na marginesie dodam że policja bardzo ostatnio propsowała twoje rejki, a raczej ich braksliwa404 pisze:No jak będzie cieplej i więcej czasu to się ogarnie garaż. Jakby prąd był to już bym się brał na weekend za dokończenie polerki.
Wiem, cienki mi mówił. Na razie nie zatrzymali to macham na to. Golf więcej stoi jak jeździ teraz. A i po woethersee wraca do serii. Wydech już dawno byłby zrobiony, no ale zawsze jest ale... Krzywy nie jest, jest tylko za nisko.
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
piteks, Bawiłeś się kiedyś cleanerami do skóry ? Trafiłem na AngelWax Heaven cleaner 500ml w dobrych pieniądzach 40zł i tak się zastanawiam czy nie dołączyć tego do kolekcji W sumie na lekko zabrudzone powierzchnie powinien się nadawać ?
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Teraz chodzi za mną to http://showcarshine.pl/2066-artdeshine- ... 140ml.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Poczytałem na sieci i zbiera dobre opinie.
Muszę przespać się z tematem .
Poczytałem na sieci i zbiera dobre opinie.
Muszę przespać się z tematem .
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Grubo wygląda, ami się też powoli dresing kończy do kapcipiteks pisze:Teraz chodzi za mną to
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
piteks, patrz na to http://autonablask.pl/produkt/gyeon-q2- ... oat-120ml/" onclick="window.open(this.href);return false; a dopiero teraz zauważyłem, a już złożyłem zamówienie
Co czuje, że przy kolejnym zamówieniu na lato trzeba będzie to koniecznie nabyć
Co czuje, że przy kolejnym zamówieniu na lato trzeba będzie to koniecznie nabyć
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Ech. Tych kusicielstw jest tyle, że życia chyba braknie aby to wszystko wypróbować
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Gyeonn faktycznie ma ciekawe produkty, aż korci co by paczuszkę zamówićpiteks pisze:Ech. Tych kusicielstw jest tyle, że życia chyba braknie aby to wszystko wypróbować
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Zamówiłem teraz Gyeon Q2 Fabric Coat. Do tej pory używałem GTechniq I1 Smart Fabric. Bardzo fajny środek, długo się utrzymuje jego efekt (na moim dywaniku spokojnie miesiąc leży). Ma tylko jedną wadę. Długo utrzymuje się intensywny, trochę drażniący zapach. Może na dachu kabrioletu nie ma to znaczenia ale na dywanikach welurowych w środku już tak . Mam nadzieję, że ten Gyeon ładnie pachnie jak wszystkie ich środki .