KLICHO pisze:Wczoraj jak bawiłem się nastawnikami na ori z afn dawkę 8.0 mg samochód mimo modów był mułowaty
to liche te mody ,u mnie na dawce nawet 9.0mg/r jezdzi jak rakieta a mam tylko wtryski z afn i soft by homemade

nic nie dymi nic nie szarpie ,dawki w vagu w normie a w zasadzie idealne. na dawce 1.6mg/r to juz wogole pocisk ale szkoda opon i spalanie o 1.5l wyższe przy deptaniu.
KLICHO pisze: i palił po mieście w granicach 10L
nie możliwe to jest ,sprawdzałeś ? czy tylko tak sądzisz ? ,nie wypisuj bzdzur bo pózniej ktoś przeczyta i będzie miał burze buzgów.
KLICHO pisze:Dałem nastawnik HDK 248 i dawkę 2.6-2.8mg czasami skacze do 2.4 mg. Samochód rakieta i nic nie dymi mimo gazu w podłodze
ty znowu z tym nastawnikiem super extra tjuningowanym ?

ja ci z 1z hdk 111 wsadze i bedzie tak samo ,to że wychylenie ma większe to każdy to pilnikiem do paznokci ogarnie.
KLICHO pisze:Spalanie w trybie serwisowym pokazuje 0-2-0.4L na godzinę
na to nie patrz bo to prawdy nie pokazuje ,to służy do czego innego ale nie bede się rozpisywał
KLICHO pisze:Poniżej 1.6 była nie równa praca silnika A tak idzie idalnie. A jak wygląda spalanie miej więcej na takiej dawce ?
to normalne ,to auto typowo na trasy .wiochy a nie do deptania ,producent nie przewidział że ktoś będzie po tylu latach jeszcze grzebał przy tych trupkach.
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv