witam....jest to moj pierwszy post na tym forum i jesli jest zalozony nie w tym temacie to prosze o zrozumialosc...)) ostatnio zakupilem dwie lampy xenonowe bosch'a...rocznik 2000 i mam takie pytanie na jeden lampie jest zamontowana przetwornica a na drugiej nie ma....i jak to pozniej podlaczyc ...bo mam tez stare lampy i na oby dwoch lampach sa przetwrnice...zalcze zdjecia jak to wyglada ...
To na lampie to nie przetwornica tylko układ do automatycznej regulacji świateł
Jest to stary typ lamp brakuje ci do nich przetwornic.
Masz 2 wyjścia kupić przetwornice w nadkola albo przerobić je na nowy typ musisz wymieniając dekielki i dokupując przetwornice.
Sprzedam: (Kratki Nawiewu ) Podświetlane(6 x Komplet) - Golf IV R32/Bora (Ramiona Aero) Stan Dobry (Możliwość odświeżenia) - Golf IV/Bora
aha tak tez myslalem...ale na tej jednej jest przetwornica wiec czyba nie bedzie potrzeby nic przerabiac?????a ta druga bedzie trzeba ??!!a o ktore dekielki chodzi ?? te okragle czy tam gdzie powinna byc przetwornica jak w tej drugiej lampie??
Witam jestem tu nowy i chcialbym sie podlaczy do tematu kupilem takie same lampy i mam ballast przetwornice tylko na jednej lapmie potrzebuje kupic ballast connector czy wiece gdzie moge to dostac szukalem wszedzie ebay allegro prosze pomocy na lampy wydalem juz 1000 zl i nadal nic bo nie moge wyszukac