Kącik Detailer'ów
Moderator: VIP
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Kącik Detailer'ów
Ciekawe w którym sklepie detailingowym to kupił? Muszę poszukać, może sobie też takiego mopa sprawię
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Kącik Detailer'ów
Nie śmiałem pytać Zapewne to zamknięte stowarzyszenie i maja sklep klubowypiteks pisze:Ciekawe w którym sklepie detailingowym to kupił? Muszę poszukać, może sobie też takiego mopa sprawię
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
To jest dopiero mycie Panowie
Muszę przyznać, że my się zupełnie nie znamy
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu proszę mocno przyciskać szczotkę i będzie O.K. " onclick="window.open(this.href);return false;
Tylko się uczyć
Muszę przyznać, że my się zupełnie nie znamy
Tu proszę mocno przyciskać szczotkę i będzie O.K. " onclick="window.open(this.href);return false;
Tylko się uczyć
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
piteks pisze:Muszę przyznać, że my się zupełnie nie znamy
Co jedna porada to lepsza
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
No widzisz. Człowiek uczy się przez całe życie
A może po prostu Ci ludzie traktują auto jak sprzęt codziennego użytku, a nie jak członka rodziny
Dobra. My mamy hobby i tym się różnimy od tych z filmów i tego się trzymajmy
A może po prostu Ci ludzie traktują auto jak sprzęt codziennego użytku, a nie jak członka rodziny
Dobra. My mamy hobby i tym się różnimy od tych z filmów i tego się trzymajmy
Re: Kącik Detailer'ów
Panowie... I po co my to wszystko robimy? Jak jakiś głupi ch#j co pić nie umie potem robi coś takiego :
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
sliwa404 pisze:Panowie... I po co my to wszystko robimy?
A żeby mu tak ta łapa uschła
- piteks
- _
Najgorsze jest to że do samego metalu rysa. Tydzień temu się przeprowadziłem, no i taką niespodziankę mi prezentową na dzień kobiet zrobili...
Garażu żadnego w pobliżu nie ma do wynajęcia wolnego, a i o parking monitorowany to w okolicy ciężko. Nie wiem czy jest sens malować, bo zaraz będzie druga. Najprościej będzie chyba wyprzedać wszystko z auta, zrobić zwykła serię która nie rzuca się w oczy i może to zadziała...
Garażu żadnego w pobliżu nie ma do wynajęcia wolnego, a i o parking monitorowany to w okolicy ciężko. Nie wiem czy jest sens malować, bo zaraz będzie druga. Najprościej będzie chyba wyprzedać wszystko z auta, zrobić zwykła serię która nie rzuca się w oczy i może to zadziała...
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Trudno się na takie rzeczy patrzy, brak poszanowania cudzej własności to jest niestety plaga, z powodu jednego zakompleksiałego i upośledzonego typa nie ma co się poddawać. Kretyn pewnie niczego się sam w życiu nie dorobił, to odreagowuje na innych.sliwa404 pisze:Najprościej będzie chyba wyprzedać wszystko z auta, zrobić zwykła serię która nie rzuca się w oczy i może to zadziała..
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Niestety, idiotów i debili nie brakuje. Nawet jak będziesz miał zwykłą serię, to i tak może się znaleźć ktoś, komu będzie akurat Twoje auto przeszkadzało . Rozumiem, że ból masz straszny ale takie czasem jest życie .
Jak poszło do gołej blachy, to tu już niestety nic nie wymyślisz oprócz zamalowania .
Jak poszło do gołej blachy, to tu już niestety nic nie wymyślisz oprócz zamalowania .
No tak, tylko nie wiem kiedy znajdę garaż, a pomalować i potem zobaczyć drugą kreskę to ja dziękuję. Strach auto postawić pod domem.
Kącik Detailer'ów
sliwa404, współczuje ale łapy uciąść to mało , szkoda brak słów
Moje GTI by Grzesiu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=523088" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik Detailer'ów
Mój pracownik się śmieje, że jakby takiemu łapy uciąć to zębami przeleci następnym razem.