Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
gdzieś mam drugą to sobie zobaczę jak są zatrzaski ewentualnie... chyba że uda mi się zrzucić deskę bez demontażu kratki - zobaczymy. Żeby wcisnąć kratkę to był niemały problem...
Jak nie ten tydzień to przyszły zrzucam deskę...muszę w końcu poskładać to auto a pod deską mam instalację świateł mijania do poprawki bo wpadł nowy pomysł
Jak nie ten tydzień to przyszły zrzucam deskę...muszę w końcu poskładać to auto a pod deską mam instalację świateł mijania do poprawki bo wpadł nowy pomysł

Kącik posiadaczy MK4
Qto, a że tak zapytam na który rok planujesz zakończony projekt ?
Tylko się nie obraź bo serio pytam. Też lubię cały czas coś robić przy aucie 

- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Qto, ja na jesień zrzucałem deskę do wymiany nagrzewnicy i nie trzeba demontować kratki, wystarczy odłączyć wszystkie wtyczki 

Kącik posiadaczy MK4
Qto,
Wrzuce logi samej przeplywki to temat wyleci do kosza i tyle z pomocy na forum :/
Wrzuce logi samej przeplywki to temat wyleci do kosza i tyle z pomocy na forum :/
- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
macabra_, ja wnętrze rozbierałem tyle razy, że rozebranie środka do gołych blach zajmuje mi pół godziny...
...na pewno nie uda mi się wyjąć wszystkich pięciu włączników tak aby odpiąć wtyczki...ale na pewno też spróbuję zdjąć dechę bez demontażu kratek.
strony się za to zabierasz... jak są błędy to daj numery, jak nie ma a jest problem...to logi - w tym przypadku komplet, no chyba że jakoś uzasadnisz że przepływka winna. Z drugiej strony jak wiesz że przepływka winna to ją wymień...
Jak ktoś ma spojrzeć logi to raczej wolałby komplet niż jeden w którym będą złe odczyty...których powodem może być co innego, co można odczytać w innym logu.
Ja się w logach nie orientuję...ale gdybym to ogarniał to na pewno chciałbym komplet to wglądu. Ile razy jest temat z którym mogę pomóc...ale zanim padnie konkret, to trzeba zadać 10 pytań pomocniczych. Ja działu diagnostyka nie tykam...ale wrzucisz nie takie logi to Italiano na pewno do Ci o tym znać
i tu jest pies pogrzebany...wiązki kleciłem sam i nie ukrywam że nie lezą jak oryginałymacabra_ pisze:wystarczy odłączyć wszystkie wtyczki

co nie zmienia faktu że odperki pisze:Qto,

Jak ktoś ma spojrzeć logi to raczej wolałby komplet niż jeden w którym będą złe odczyty...których powodem może być co innego, co można odczytać w innym logu.
Ja się w logach nie orientuję...ale gdybym to ogarniał to na pewno chciałbym komplet to wglądu. Ile razy jest temat z którym mogę pomóc...ale zanim padnie konkret, to trzeba zadać 10 pytań pomocniczych. Ja działu diagnostyka nie tykam...ale wrzucisz nie takie logi to Italiano na pewno do Ci o tym znać

Re: Kącik posiadaczy MK4
jakiś "pająk" chybapeppa_814 pisze:Co to znowu za nowy?

Guten Morgen Krasnoludken

- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
szczerze? - nie wiemAdek99 pisze:Qto, a że tak zapytam na który rok planujesz zakończony projekt ?
jak jeden z drugim słyszy ile władowałem siana w auto to za głowę się łapią...bo prawda jest taka że kilkukrotnie przekracza to wartość auta (nie wiem czy pisałem tu ile włożyłem w auto

Aby ukończyć auto to minimum jedno kompletne muszę kupić na części...aby przejść z 1.4 na coś rozsądnego to za dużo zmian aby kompletować graty, po prostu potrzeba całe auto.
Aby był to projekt, to chciałbym jeszcze fotele z pamięcią...ale z racji tego że nie spotkałem foteli które podobałby mi się bardziej od tych co mam obecnie, to znowu dużo zachodu aby je przerobić. No i wypadłoby je obszyć na nowo...
Zagalopowałem się strasznie...ale z tego co siedzi mi w głowie, to nie wiem czy w 50kzł się zamknę...pomijając to co już wyłożyłem

Kącik posiadaczy MK4
Tammmmm Taraaaaaa Dejjjjjjpeppa_814 pisze:Co to znowu za nowy?

Ulrich von JungingenAdek99 pisze:jakiś "pająk" chyba
Guten Morgen Krasnoludken

Kącik posiadaczy MK4
Qto, podziwiam cię
.Też mam plany zacne ale nie wiem czy im podołam
. Chciałbym jakiś tam etap chociaż ukończyć ale ... Ja już w życiu wybrałem projekt- dom, swój własny dom i to jest to co chcę ukończyć.
A golfer oczywiście drugi hehe

A golfer oczywiście drugi hehe

Zdrastwujtiekrzyzak pisze:Ulrich von Jungingen

- Qto
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
nie wiem czy serio mówisz...Adek99 pisze:Qto, podziwiam cię
ale jeden z drugim kupiłby gwint, felgi + opony...a ja trochę dołożyłem i kupiłem kable do CA

Ja auto robię sobie a nie dla ludzi...i mam to gdzieś że mam felgi 15" a w auto włożyłem walizkę pieniędzy i tego nie widać.
Ostatnio moim mk4 jechała babka...posiadaczka takiego samego auta, widać że dosyć kumata, bo widziała kilka rzeczy innych niż u niej w aucie...ale najbardziej przeżywała i powtarzała - " w tym aucie nic nie słychać". A ja dalej mam goły bagażnik i brak słupków... Mało kto wyda pieniądze na wygłuszenie auta skoro może mieć za to koło na nowy sezon.
Ja idę małymi kroczkami do przodu...w kolejności jakiej chcę a nie jak ludzkie chcą