Poza garażem
Poza garażem
Śliczności! Ten Twój kocurro to rzeczywiście wielki jak na "europejczyka".
Moja jak na swoją rasę to malutka, bo nie ma nawet 5 kilo, ale rośnie cały czas, ma dopiero 1,5 roku.
A wygląda toto tak:
Moja jak na swoją rasę to malutka, bo nie ma nawet 5 kilo, ale rośnie cały czas, ma dopiero 1,5 roku.
A wygląda toto tak:
Poza garażem
Jakie piękności! nie mogę się napatrzeć! mój w sierpniu 2 lata skończy, więc podobnie. Też rośnie jeszcze
Poza garażem
Ostatnio gromadka nam się trochę powiększyła. Greta w październiku została mamusią Z trójki rozrabiaków zostawiliśmy sobie rudzielca - żeby nasza panna się nie nudziła Z całej bandy najsilniejszy i największy, więc dostał imię Arnold
Zamiast w garażu siedziałam więc z "wnukami" i zajmowałam się uczeniem ich dobrych manier, hehe. Przy okazji bawiłam się też w tworzenie strony i oto co wyszło - można w galerii obejrzeć więcej zdjęć, jak ktoś ma kocio-manię jak ja
http://www.alcorhodowla.wordpress.com" onclick="window.open(this.href);return false;
A tu nasza wesoła gromadka:
Greta z dzieciakami - Amber, Albert Arnold
Arnold
Greta i Arnold
Zamiast w garażu siedziałam więc z "wnukami" i zajmowałam się uczeniem ich dobrych manier, hehe. Przy okazji bawiłam się też w tworzenie strony i oto co wyszło - można w galerii obejrzeć więcej zdjęć, jak ktoś ma kocio-manię jak ja
http://www.alcorhodowla.wordpress.com" onclick="window.open(this.href);return false;
A tu nasza wesoła gromadka:
Greta z dzieciakami - Amber, Albert Arnold
Arnold
Greta i Arnold
Poza garażem
Haha, nie - grubasa nie chcę z niego zrobić Na razie nabiera "bezpiecznej" masy - we wtorek skończył 4 miesiące a już klops ma prawie 4 kilo.
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Poza garażem
Ma rodowód?
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
- Młoda
- KS KathStyle
Poza garażem
A jeździsz z nią na wystawy?
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
Re: Poza garażem
Nie, nie jeździmy, bo ona raczej nie jest typem celebrytki, stresuje się wśród obcych także nie męczymy jej. Prędzej Arnold, on jest ciekawski i odważny ale szczerze mówiąc nie bawi mnie to. One są dla nas a nie tam na jakieś pokazy. Nie zależy nam na nagrodach. Poza tym nie lubią jeździć samochodem
Poza garażem
A robią koncert w aucie? Bo mój to tak się drze, że podczas 15 km do weterynarza można ogłuchnąć
Poza garażem
Na szczęście nie, ale do weta mamy bardzo blisko, więc nie zdążą się "rozkręcić" Mały trochę pomiaukuje, a Greta trzęsie się bidulka ze strachu. Zaczęłam wychodzić z Arnoldem na spacery i chyba mu się to podoba
- Młoda
- KS KathStyle
Poza garażem
Mój pies uwielbia śmigać samochodem Siupnie między nogami i grzecznie siedzi, nie wierci się, nie włazi na kierowce, nie wyje. No miodzio lodzioSylVWia pisze:Poza tym nie lubią jeździć samochodem
Re: Poza garażem
No to zazdroszczę teściowie mają jamniczkę, ona za przejażdżkę dałaby się ogolić. Jak tylko padnie hasło "jedziemy" to nie odpuści Dzisiaj byliśmy z kotami u weta to Greta jak tylko uchyliłam drzwiczki od transportera to już siedziała za tapczanem