To jest forum i tutaj userzy mają prawo przekazywać sobie różne informacje,dopóki drastycznie nie zaczną ich naciągać. Masz jakieś uwagi dotyczące ich wypowiedzi,przedstaw je tutaj i wszystko będzie jasne,a prosząc o usunięcie tych postów,sprawiasz wrażenie mającego coś do ukrycia
Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- Michał_1977
- _

- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Racing, usunąłem Twoje zgłoszenia 2 postów,jakoby informacje w nich zawarte odnośnie auta,były nieprawdziwe.
To jest forum i tutaj userzy mają prawo przekazywać sobie różne informacje,dopóki drastycznie nie zaczną ich naciągać. Masz jakieś uwagi dotyczące ich wypowiedzi,przedstaw je tutaj i wszystko będzie jasne,a prosząc o usunięcie tych postów,sprawiasz wrażenie mającego coś do ukrycia
- miko
- black point

- Kontakt:
Kurcze mijałem się z gościem wczoraj, miejscówka mi znajoma więc ziomek z mojej okolicy.sliwa404 pisze:Panowie, jaki powód tak niskiej ceny? Auto jak dla takiego laika jak ja ładne z zewnątrz, nie widzę jakichś większych problemów. Może wasze specjalistyczne oko coś wyłapie.
http://olx.pl/oferta/volkswagen-golf-r3" onclick="window.open(this.href);return false; ... 76af865f0d
Jak co mogę umówić się podjechać obejrzeć i pogadać z właścicielem.

tutaj masz pewne auto ale mega drogie ale cos za cos:
http://www.mobile.de/pl/marka/vw/model/ ... 02530.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bądź tansze:
http://www.mobile.de/pl/marka/vw/model/ ... 17768.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mobile.de/pl/marka/vw/model/ ... 02530.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bądź tansze:
http://www.mobile.de/pl/marka/vw/model/ ... 17768.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
To pierwsze to lekko ktoś popłynął z ceną, a to drugie to nie R32 z tego co widzę, tylko V6 2.8 uturbione.
No może cena lekko pojechana ale spójrz, że jest to Golf 6 R36 HGP bi-turbo robiony na zamówienie przez HGP i ciężko kupić podobny egzemplarz.
- Radas
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
cena ostro przesadzona na zamówienie za 100EUR to mogę wybierać w autach i osiągachMatt_DST pisze:No może cena lekko pojechana ale spójrz, że jest to Golf 6 R36 HGP bi-turbo robiony na zamówienie przez HGP i ciężko kupić podobny egzemplarz.
Swoją drogą kupić R32 mk4 za 35 tysia można ale to w PL i w stanie wskazującym na dalsze wydatki, żeby dostać eR warte uwagi dysponować trzeba portfelem nie chudszym niż 12tyś EUR i ta cena nie spada więc cena mk5 jest porównywalna
Za mk5 w Polsce wydaje mi się że rozsądny egzemplarz to musze szykować koło 60k, dobrze myślę? Jak to wygląda z piatkami na zachodzie? Trochę chce powybrzydzać, bo mam i czym jeździć i mam czas, więc tylko Znaleźć dobry egzemplarz.
Szukam najchętniej 5drzwi, na motorsportach i w b. Dobrym stanie technicznym bo rozważam stage 1 u kompotów.
Szukam najchętniej 5drzwi, na motorsportach i w b. Dobrym stanie technicznym bo rozważam stage 1 u kompotów.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
sliwa404, 60 trzeba liczyć. Ja szukałem chwile i w PL i na zachodzie. W PL wiadomo same rozbitki, właśnie za ok. 40tyś. Na zachodzie 60tyś to dolny próg za fajną erkę powiedzmy "od ręki".
MI się udało kupić w Berlinie i też po wszystkim wyszła mnie 60koła
Ale tak jak wyżej piszą. Erka to fajna zabawka i fajna lokata pieniędzy, bo ja kupisz zadbaną, zadbasz to trzyma cenę.
MI się udało kupić w Berlinie i też po wszystkim wyszła mnie 60koła
Ale tak jak wyżej piszą. Erka to fajna zabawka i fajna lokata pieniędzy, bo ja kupisz zadbaną, zadbasz to trzyma cenę.
lolo_golf pisze:sliwa404, 60 trzeba liczyć. Ja szukałem chwile i w PL i na zachodzie. W PL wiadomo same rozbitki, właśnie za ok. 40tyś. Na zachodzie 60tyś to dolny próg za fajną erkę powiedzmy "od ręki".
MI się udało kupić w Berlinie i też po wszystkim wyszła mnie 60koła![]()
Czekaj, czekaj jaki Berlin.... Przecież Ty byłeś w TVN Turbo w zakupie kontrolowanym i wybrałeś białą erkę, z resztą chyba miniaturka to potwierdza. Próbowali też Ci wcisnąć to wyjące Suzuki Kizashi, które nie dość, że nie wygląda to jeszcze nie jedzie
Też wysłałem zgłoszenie do zk ;p.
Mogę prosić o numer odcinka i serii z tobą lolo?
- Rapix
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
sliwa404 pisze:Też wysłałem zgłoszenie do zk ;p.
http://www.tvnturbo.pl/aktualnosci,1850 ... 16980.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czytam, czytam, oglądam ogłoszenia... i bez 40 nie ma co startowac do mk4 ?
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Matt_DST pisze:lolo_golf pisze:sliwa404, 60 trzeba liczyć. Ja szukałem chwile i w PL i na zachodzie. W PL wiadomo same rozbitki, właśnie za ok. 40tyś. Na zachodzie 60tyś to dolny próg za fajną erkę powiedzmy "od ręki".
MI się udało kupić w Berlinie i też po wszystkim wyszła mnie 60koła![]()
Czekaj, czekaj jaki Berlin.... Przecież Ty byłeś w TVN Turbo w zakupie kontrolowanym i wybrałeś białą erkę, z resztą chyba miniaturka to potwierdza. Próbowali też Ci wcisnąć to wyjące Suzuki Kizashi, które nie dość, że nie wygląda to jeszcze nie jedzie.
Telewizja kłamie
Co nie zmienia faktu że ekipa ZK i TVN Turbo jest super i warto było to przeżyć - bo parcia na szkło nie mam. Ciężko oglądać siebie w TV
Raczej tak ,choć to nie reguła - trzeba oglądać wszystko bo różne są sytuacje ...Łuki pisze:Czytam, czytam, oglądam ogłoszenia... i bez 40 nie ma co startowac do mk4 ?