Kącik Detailer'ów
Moderator: VIP
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Kącik Detailer'ów
To jest to
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tylko cena
Tu już bardziej przyjazne dla kieszeni
Tylko cena
Tu już bardziej przyjazne dla kieszeni
Re: Kącik Detailer'ów
Obejrzałem filmik z overcoatem z kobietą. Stwierdziła że Masz fajny sprzęt do mycia i żebym sobie kupił taki. Dzięki Ci panie!
Ps.
Ps.
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Podziękuj sobie, że wpadłeś na pomysł pokazania filmu swojej Pani .'
Może częściej powinieneś jej pokazywać co kupują chłopaki z forum .
I jak Red? Piękny zapach i look na aucie jest? Wszyscy na dzielnicy pewnie oglądają się za Tobą .
Może częściej powinieneś jej pokazywać co kupują chłopaki z forum .
I jak Red? Piękny zapach i look na aucie jest? Wszyscy na dzielnicy pewnie oglądają się za Tobą .
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Red zapach pierwsza liga. Do tego aplikator upatrzony na zdjęciu u marcinde daje czadu. Bardzo wygodny. W szoku jestem jak dobrze działa BSD bo nałożyłem na czysty lakier na błotniku, zobaczę jak długo się utrzyma względem reda. No i jestem bardo zadowolony z Glaco.
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
A kto pierwszy wspominał o bezdotykowym osuszaniu?italiano_83 pisze:Nie kusić tutaj gadżetami
Może jeszcze nie pierwsza ale na pewno uprzyjemnia aplikację .sliwa404 pisze:Red zapach pierwsza liga.
Polecam kiedyś Zymole. Delikatne ale już prawie nie chemiczne zapachy. Po prostu bajka .
Sam jestem ciekawy, który z nich pierwszy padnie. Ja jednak obstawiałbym minimalne zwycięstwo BSD .sliwa404 pisze:W szoku jestem jak dobrze działa BSD bo nałożyłem na czysty lakier na błotniku, zobaczę jak długo się utrzyma względem reda
Zgadza się. Fajnie działa ale teraz mam już ponad 4 miesiące Gyeon View i jak na razie nigdzie się nie wybiera .sliwa404 pisze:jestem bardo zadowolony z Glaco.
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
A kto wrzucił film na którym osuszają bezdotykowopiteks pisze:A kto pierwszy wspominał o bezdotykowym osuszaniu?
Siuwaxy i insze angel wax-y a potem mega oszczędne aplikacjepiteks pisze:Polecam kiedyś Zymole.
Dobrze zaaplikowany poleży trochę, wiadomo dół auta i przód maski odpadną szybciej, ale biorąc pod uwagę łatwość aplikacji trudno wymagać więcej, w końcu to doraźny środeksliwa404 pisze: W szoku jestem jak dobrze działa BSD
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Byłeś pierwszyitaliano_83 pisze:To jest fajny bajer szczególnie ze względu na właściwości odpychające wodę, dmuchawą można wtedy osuszyć auto bez ręcznika.
Ja tylko uległem i zacząłem szukać zabawki .
Ech, przypomniało mi się jak kiedyś ktoś na forum rzucił, że chciałby się zajmować detailingiem ale "tak zdroworozsądkowo"
Chyba nie wiedział co pisze
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Nie powinno się siadać przed kompem popiteks pisze:Ech, przypomniało mi się jak kiedyś ktoś na forum rzucił, że chciałby się zajmować detailingiem ale "tak zdroworozsądkowo"
Chyba nie wiedział co pisze
Choć z drugiej strony można coś wydumać w tym temacie, jak kupuje swoje graty za kasę z aut które "pucuje" czy poleruje - więc jedyne co poświęcam to swój wolny czas.
Ale tak już na poważnie, zakładając, że ktoś trochę tych auto obrabia i zależy mu na czasie, to taka "suszarka" będzie bardzo pomocna, szczególnie przy nowych autach gdzie lakier jest w bardzo dobrym stanie, to osuszanie go w ten sposób ma jak najbardziej sens.
Im mniej kontaktu z lakierem tym mniejsze ryzyko "porysowania" go - a wydmuchiwanie wody z zakamarków to też duży plus.
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
sliwa404 pisze:RED:
Ładnie red kropelkuje
Teraz jak lakier jest po korekcie, to ciężko aparatem oddać to jak wygląda auto po różnych produktachsliwa404 pisze:Szajn po Redzie:
BSD najlepiej kropelkuje po deszczu
Fotka z wieczora więc lakier wygląda ciemniej niż w rzeczywistości.
- piteks
- _
Zaskoczę was, jedyne co dostało korektę to maska i błotnik przód prawy. Na resztę nie miałem czasu. Będzie cieplej będziemy robić .
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Kropelki oko ciesząpiteks pisze:Panowie! Kropelki macie piękne
Znaczy się szmalce robotę robi dobrąsliwa404 pisze:Zaskoczę was, jedyne co dostało korektę to maska i błotnik przód prawy. Na resztę nie miałem czasu. Będzie cieplej będziemy robić .
A ja dziś widziałem jak dziadek swojego Mietka mył takim mopem do podłogi
Takie auto- tylko szare
Czymś taki było myte