Tak to jest, jest akcja, jest reakcja Już i tak mi żona mówi, że mam więcej kosmetyków do auta, jak sam dla siebie kiedykolwiek miałempiteks pisze:Jak to dobrze jest znaleźć winnego
Kącik Detailer'ów
Moderator: VIP
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Kącik Detailer'ów
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Kącik Detailer'ów
Kiedyś był u mnie znajomy i jak mu pokazałem swój zestaw, to zrobił i stwierdził, że on przez całe życie tyle dla siebie nie kupił kosmetyków nawet doliczając mydło . No ale on myje auto gąbką z wiaderka i ludwikiem . Chociaż patrząc na tego ludwika, to chyba jakieś pojęcie ma o korekcie .
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Mój sąsiad w niedziele swoje mk4 mył gąbką z wiaderka z płynem, ale jakie ma fantastyczne hologramy na aucie, to dzieło sztuki, w głowie się kręci jak się patrzy pod słońce, a ma granatowy kolor fajny Może się skusi na one step w tym roku w moim wykonaniupiteks pisze: No ale on myje auto gąbką z wiaderka i ludwikiem
- piteks
- _
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Używać będzie mógł, tylko żeby gąbką nie szorował po aucie Choć lepsi są ci którzy całe auto jedną szmatką na sucho jadąpiteks pisze:I potem nie będzie mógł auta używać, bo szkoda będzie Twojej roboty
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
To widziałem ostatnio lepszy numer jak młoda dziewczyna skrobaczką leciała po masce aby ściągnąć śnieg i lód
Oczami wyobraźni już widziałem te rysy, które zrobiła
- italiano_83
- V.I.P.
Re: Kącik Detailer'ów
Kobieca wyobraźnia nie zna granicy, kilka lat temu w mroźno poranek kiedy trzeba skrobać szyby widziałem kobitę lejącą wodę na przednią szybę z czajnika bezprzewodowego, nie wiem jaką temperaturę miała ta woda, ale parowało z szyby jak z elektrociepłowni.piteks pisze:To widziałem ostatnio lepszy numer jak młoda dziewczyna skrobaczką leciała po masce aby ściągnąć śnieg i lód
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
No co. Chciała szybko rozmrozić szybę, a naczytała się że skrobaczką zrobi rysy. Przy okazji byłby pretekst aby wymienić na nową i zamontować czujnik zmierzchu oraz deszczu
Wyobraźnia ludzka nie zna granic .
Wyobraźnia ludzka nie zna granic .
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Na szybko zrobiłem zdjęcie hologramów. Za wiele ich nie było ale zawsze coś.italiano_83 pisze:Jak będziesz miał czas i ochotę to zmontuj jakiś filmik jak to wyciąga hologramy i pajęczynę rys z lakieru
Widzę, że trzeba się na poważnie zabrać za wiosenne odświeżenie. Czekam jeszcze na lampę HQI i trochę więcej wolnego czasu w jakiś weekend. Potem pady, maszyna, pasta i do roboty . Postaram się wtedy zrobić lepsze foty lub skręcić filmik .
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
To daję radę, ja przysiądę z SF4000 na wiosnę jak się wypogodzi na dobre w NL - nic więcej robić nie będę, bo nie ma takiej potrzeby.piteks pisze: Na szybko zrobiłem zdjęcie hologramów. Za wiele ich nie było ale zawsze coś.
Ja się tez przymierzam do jakiegoś źródła światła i zastanawiam się nad LED .. ile wat zamówiłeś lampę ?piteks pisze: Czekam jeszcze na lampę HQI i trochę więcej wolnego czasu w jakiś weekend.
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
150W. Tu jest link http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... &start=375" onclick="window.open(this.href);return false;
Robi je bmwsrc .
Robi je bmwsrc .
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Wygląda sympatycznie, zarówno cenowo jak i parametrami - może wreszcie coś sobie kupię w tym rokupiteks pisze:Robi je bmwsrc .
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Ja przelecę 2500 i tu mam wybór, 4000 albo Koch antihologram. Jakoś lepiej mi się pracowało z Kochem. Na półce stoi Menzerna i Koch. Tego ostatniego domówiłem, bo mogłoby mi nie starczyć na całe auto .italiano_83 pisze:ja przysiądę z SF4000 na wiosnę jak się wypogodzi na dobre w NL - nic więcej robić nie będę, bo nie ma takiej potrzeby
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Ja mam standard menzerny jeszcze ze starej serii i 3M zielony korek - w sumie żałuje że go kupiłem, ale jest to trzeba korzystać z niego jak jest okazja.piteks pisze:Ja przelecę 2500 i tu mam wybór, 4000 albo Koch antihologram. Jakoś lepiej mi się pracowało z Kochem. Na półce stoi Menzerna i Koch.
Jedziesz rotacją czy DA Golfa ?