Kostka sondy lambda
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kostka sondy lambda
Witam.
Posiadam Golfa IV 1.6 sr i dzis zauwazylem ze kostka sondy lambda lata sobie luzno. Gdzie ona powinna byc podlaczona bo nie moge zlokalizowac miejsca (drugiej wtyczki) abym mogl ja podlaczyc. Prosze o pomoc, najlepiej zdjecie. Z gory dziekuje.
Posiadam Golfa IV 1.6 sr i dzis zauwazylem ze kostka sondy lambda lata sobie luzno. Gdzie ona powinna byc podlaczona bo nie moge zlokalizowac miejsca (drugiej wtyczki) abym mogl ja podlaczyc. Prosze o pomoc, najlepiej zdjecie. Z gory dziekuje.
Kostka sondy lambda
W tym temacie,są fotki:
viewtopic.php?f=2&t=170193" onclick="window.open(this.href);return false;
o kurczątko,przecież Ty masz mk4 a nie mk 3
viewtopic.php?f=2&t=170193" onclick="window.open(this.href);return false;
o kurczątko,przecież Ty masz mk4 a nie mk 3
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2015 21:05 przez amatorek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kostka sondy lambda
Rozmawiałem dzis z mechanikiem i mowi ze moj silnik nie ma sondy lambda, tylko jest wlozona przy kolektorze aby zapchac dziure, czyli wychodzi na to ze od sterownika nie ida zadne wiazki czy kable by moc ja podlaczyc. Co mam teraz zrobic? Kupic wiazke co idzie od sterownika i ja podlaczyc? To sie wciska czy jak? Prosze o pomoc
Kostka sondy lambda
tutaj jest dla Ciebie temat 2-ga strona.
viewtopic.php?f=139&t=511139&start=14" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=139&t=511139&start=14" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kostka sondy lambda
mechanik pewnie nie wie co mówi... a jak Ty chcesz więcej info to kod literowy silnika i rocznik podajBoysiak94 pisze:Rozmawiałem dzis z mechanikiem i mowi ze moj silnik nie ma sondy lambda
viewtopic.php?p=6220241#p6220241" onclick="window.open(this.href);return false; - tu masz potrzebne fotki
Kostka sondy lambda
Sorry za zamieszanie ale dzis wlazlem pod auto i patrze ze mam sonde podlaczona za katem.. dodam ze silnik byl wymieniany na taki sam i nie pamietam czy stary mial jedna czy dwie sondy.. Czyli jeszcze raz czy silnik 1.6 akl moze miec dwie sondy? A jesli ma jedna to gdzie ta jedna jest umieszczona w kolektorze czy za katem... Jeszcze raz sorry za zamieszanie i powielanie tematow..