Moderator: VIP
Zamawiaj - smaruj - dziel się wrażeniamipiteks pisze:PB Red powoli mi się kończy, to zamówiłem na lato CG Butter Wet Wax Vinatge.
Dawaj go na auto i opisz wrażenia oraz wrzuć foty. Zawsze jak Ci się nie spodoba, możesz posmarować czymś innym. Będziesz miał pretekst do następnych zakupówsliwa404 pisze:dramatic gloss
Słyszałem od kolegi, że CG Butter Wet Wax Vinatge robi robotę.piteks pisze:PB Red powoli mi się kończy, to zamówiłem na lato CG Butter Wet Wax Vinatge. Podobno bajecznie prosto się nakłada.
Mam nadzieję, że tak jest. Mistrzem długich dystansów na pewno nie jest ale w końcu nie o to chodzi. To ma być na lato i dawać efekt WOWkrzychu2805 pisze:Słyszałem od kolegi, że CG Butter Wet Wax Vinatge robi robotę.
Łet luk i te sprawypiteks pisze: To ma być na lato i dawać efekt WOW![]()
Ciekawe czym to różni się od Cherry wet waxpiteks pisze:Dokładnie to zamówiłem![]()
Jak to dobrze jest znaleźć winnegoitaliano_83 pisze:Teraz przez Ciebie oba będę musiał kupić
Haha niestetypiteks pisze:Przykryj folią, to się nie będzie kurzył![]()
No niestety, jak jest sucho i słonecznie, to się auto kurzy. Możesz spróbować z CG ProDetailer.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości