Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Paviarotti, co najlepsze że ja je kupiłem ale na fotkach nie było tego widać. Wieczorem wrzucę fotkę to się za głowę złapiesz . Notka poszła do sprzedawcy zobaczymy jak się sprawa wyjaśni.
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Kącik posiadaczy MK4
Adek99, to te z świętokrzyskiego co za 320 były na olx?
Rust is lighter than carbon fiber
Kącik posiadaczy MK4
Ostatnio zmieniony ndz lut 15, 2015 14:02 przez Adek99, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Adek99, dwa przejazdy rotacją na twardym padzie i będzie minimum 50% lepiej, wszystkie rysy zejdą. Zostaną tylko te zagłębienia, ale to nie powinno tak przeszkadzać bardzo. U każdego się kilka znajdzie jak się np. telefon rzuca.
Kącik posiadaczy MK4
Adek99, nie ma tragedi z tymi dekorami wazne ze nie sa poobdzierane. zrob tak jak mowi Paviarotti, albo jak Cie bardzo denerwuje popiolka to zmiana
http://allegro.pl/popielniczka-vw-golf- ... 85639.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/popielniczka-vw-golf- ... 85639.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
bjoern, nieprawdaa zwykła lampa tez ma taki włącznik, Kumpel ma bore tzn Jette GLI i własnie jest tam taki
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Adek99, Menzerny mocnej np 400 albo 500. Później możesz przejechać czymś delikatniejszym np. 3000, ale według mnie wystarczy jedna.
- checin
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV
- Silnik: ALH
Kącik posiadaczy MK4
Witam, mam problem ze sztangą turbiny. Sprawdzałem ją przy pomocy VAG'a i niestety nie zmienia swojego położenia. Co może być tego przyczyną? Uszkodzona gruszka czy może uszkodzony zawór N75? Miał ktoś kiedyś podobny przypadek?
Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji