[MK3] Jakie to obnizenie?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] Jakie to obnizenie?
Mam głupie pytanie. Otóż kupiłem w zeszłym roku gofera, teraz musze zmienic w nim zawiasik i nie mam pojecia czy jest on juz obnizony czy nie. Chcę go obnizyc o 40mm lub 60 tylko nie wiem jak teraz on stoi? niby ma jakies zółte amory i chyba czerwone spręzynki, jest dość ,ocno utwardzony wiec wnioskuje ze nie jest to seryjny zawias. Tak więc prosze o rzuceniem okiem na mojego gofra i prosze napisac czy jest on obnizony i mniejwiecej o ile. Z góry dziękuje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Golfik sprzedany pierwszemu klientowi :) Czyżby za niska cena?
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
rav0910 Wydaje mi sie, że to takie jak seryjnie VR6/GTi miały czyli 20/20.
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
mi również się zdaje tak jak mówi Chmielu czyli za nisko to on nie jest.polecam kupić gwincik.ja u siebie tez bede zmienial a mój stoi takChmielu pisze:rav0910 Wydaje mi sie, że to takie jak seryjnie VR6/GTi miały czyli 20/20.
http://img241.imageshack.us/my.php?imag ... 487ur4.jpg
http://img512.imageshack.us/my.php?imag ... 375ce3.jpg
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
szczerze to nie wiem o ile teraz jest obniżony bo nie mierzyłem(mam gwint),po prostu był tak nisko żehokeja nie mogłem założyć bo się nie mieścił a miska była sdosłownie kilka cm nad ziemią,to samo zreszta wahacze i nie dało sie jeździć.z tego co wiem ten mój gwint ma zakres regulacji od 20mm do 85mm.Teraz jest tak podkręcony że nie zawadzam na drodze o jakieś "górki".ale ta zawiecha idzie niestety na śmietnik bo się przód rozlał choć pomimo tego nadal amory trzymają w 80% ale są bez oleju w środku.tył jest nadal sprawny.zimę jeszcze przelatam i albo na złom albo na pamiątkę w garażu zawiśnie.a teraz mam dylemat bo nie wiem co wstawić.myślałem kyb gazówki przód i tył +seryjne sprężyny i koła 195/50/15 ale to dla mnie chyba za wysoko i myślę nad takimi samymi kołami i do tego nowy gwint (1400zł bo ten co mam i pewnie ten co kupię to też będzie supersport).obecnie mam koła 185/60/14 ale pójdą w zimę na handel.a gwint popłynął przez moje lenistwo bo nie chciało mi się wymienić odbojów i kilka razu dobiły amory i koniec.ale polecam gwincik-super sprawarav0910 pisze:A w tej chwili to o ile masz go obnizonego? i na jakich gumkach i felach on stoi?Christopherek pisze:polecam kupić gwincik.ja u siebie tez bede zmienial a mój stoi tak
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
a moze ktos ma fotke jak wyglada golfik na sprezynach - 40 lub - 60, bardzo ułatwiło by mi to wybór zawiechy, bo niestety na gwincik mnie nie stac a poza tym nie wiem czy nie bede zmieniał fury na nowsza wiec nie widze sensu w kupowaniu gwinta narazie.
Golfik sprzedany pierwszemu klientowi :) Czyżby za niska cena?