Mati +1MatthewG pisze:. Moim zdaniem jak już robić w eRce wydech to cały.
OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Seryjny wydech w eRce jest przelotowy i po zrobieniu DP powinien spokojnie starczyc do tych 350-360 koni:)

Spokojnie starcza do 400 koni.antoś pisze:Seryjny wydech w eRce jest przelotowy i po zrobieniu DP powinien spokojnie starczyc do tych 350-360 koni:)
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Na forach angielskojęzycznych piszą o tym, że obicia drzwi od BW45 mają być skórzane (w UK).
Czy ktoś ma samochód 2014 BW45 + ?

Dziś z jednym golfiarzem przy kawie podebatowaliśmy nt. stolicy i sluszności decyzji Zygmunta 3 Wazy...  

https://www.dropbox.com/s/9ornvj75vbk9r ... 9.jpg?dl=0" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.dropbox.com/s/9ornvj75vbk9r ... 9.jpg?dl=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Można powiedzieć R400 na giftach! 

Czarna z mojego miasta? Kto taką ma? 

2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Panowie, a jak to jest z tymi wydechami. Chodzi mi po głowie wydech pełen od MG, tylko boję się że będzie za głośno. Teraz w trybie eco jest w samochodzie cichutko, w Race jest znośnie ale już głośno bo Soundactor sobie pyrka pod maską. Przy wydechu wydłubałbym to ustrojstwo. Niechcialbym wydać kupę kasy i denerwować się, że na trasie buczy. Dzisiaj siedziałem sobie w parku i z daleka przeleciał R32 z dobrym wydechem i kopara mi opadła 
Chciałbym żeby to jakoś brzmiało, ale też w środku było cicho. Są te śmieszne przepustnice w wydechu, ale czy tym dałoby się na tyle ugrać, że wydech w trybie cichym byłby bardzo przyjazny, a w trybie głośnym darł kape jak Armytrix ?

Chciałbym żeby to jakoś brzmiało, ale też w środku było cicho. Są te śmieszne przepustnice w wydechu, ale czy tym dałoby się na tyle ugrać, że wydech w trybie cichym byłby bardzo przyjazny, a w trybie głośnym darł kape jak Armytrix ?
Powinieneś znać gościa...MatthewG pisze:Czarna z mojego miasta? Kto taką ma?

Myszu zrób dp na poczatek. Przybędzie trochę mocy i głośniej się zrobi...
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ewidentnie słychać zmianę dźwięku przy LC z DP. Tyle teorii tu było, że to nic nie zmienia   Co do wydechu, róbcie kupujcie nie pożałujecie.
 Co do wydechu, róbcie kupujcie nie pożałujecie.

Co do wydechu, róbcie kupujcie nie pożałujecie.
 Co do wydechu, róbcie kupujcie nie pożałujecie.2015 - ... Mocy przybywaj?
Cudowny jest dźwięk jaki wydaje wydech przy przełączaniu biegów przez DSG 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12, 
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
						Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Jeździłem kilkoma erkami mk6 z wydechem "cichym" z klapkami. Dla mnie jest bardzo przyjemnie do 4tys. obr, w momencie kiedy się otwierają klapki w środku słychać wydech natomiast nie jest to jakieś buczenie tylko fajny rasowy dzwięk jak na 4 garki. Jak to jest w 7r to nie wiem czy jest ktoś kto Ci coś doradzi bo nie znam żadnej erki z kompletnym wydechem, i nie wiem co z tym ustrojstwem poprawiającym dzwięk, nie wiem na jakiej zasadzie to działa.myszu pisze:Panowie, a jak to jest z tymi wydechami.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
W tygodniu moze powstanie bang bang cz.244FG pisze:Cudowny jest dźwięk jaki wydaje wydech przy przełączaniu biegów przez DSG

Akcja w części drugiej ma się dziać ponoć w tunelu.

Jeśli już coś takiego będzie miało miejsce to będzie to skaj, a nie skóra. Zdziwiłbym się gdyby było inaczej.zwirek75 pisze:Na forach angielskojęzycznych piszą o tym, że obicia drzwi od BW45 mają być skórzane (w UK).
2015 - ... Mocy przybywaj?
No własnie u mnie już jest coś jak skóra - niestety nie znam się i nie potrafię odróżnić:), ale na pewno nie jest to materiał (fabric).MatthewG pisze:Jeśli już coś takiego będzie miało miejsce to będzie to skaj, a nie skóra. Zdziwiłbym się gdyby było inaczej.zwirek75 pisze:Na forach angielskojęzycznych piszą o tym, że obicia drzwi od BW45 mają być skórzane (w UK).