nowe ta technix vs uzywane kw v2
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Panowie jak w temacie kto by co wzial?? z tego co widze ta-technix jakies 800 uzywka kw v2 w baardzo dobrym stanie za 900 mam do wyrwania...
Był mk2 potem mk3 potem mk2 teraz mk4 :D
-
- Forum Master
Tylko KW, latam już chyba 4 lata na używce i jestem mega zadowolony.
kolego pytanie nie do rozstrzygniecia...
jak trafisz na kw w dobrym stanie i sie nie wysypie po 3 tyg to super napewno lepsze zawieszenie
ale
jak sie okaze po tym jak kupisz ze sie wyleje itp to wydasz kase 2 razy... kupowanie uzywki to loteria... ja mialem 2 takie zakupy H&R ktory okazal sie do regeneracji po 2 tygodniach
I KW V2 ktore smiga juz kilka lat
1 2 przypadku ok ale w 1 wtopilem znacznie
jak trafisz na kw w dobrym stanie i sie nie wysypie po 3 tyg to super napewno lepsze zawieszenie
ale
jak sie okaze po tym jak kupisz ze sie wyleje itp to wydasz kase 2 razy... kupowanie uzywki to loteria... ja mialem 2 takie zakupy H&R ktory okazal sie do regeneracji po 2 tygodniach
I KW V2 ktore smiga juz kilka lat
1 2 przypadku ok ale w 1 wtopilem znacznie
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
moim zdaniem lepiej kopić nowe może i będzie z gorszej firmy ale przynajmniej masz 2 lata gwarancji i jeśli się wyleje dostajesz nowe a z używkami różnie bywa a o tym doskonale wiem bo się własnie na zawiasie z KW przejechałem... amorki do *#cenzura#* na starcie choć sprzedający mówił ze są w bdb stanie.