MK7 Discover Pro - odtwarzanie z USB/SD
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Czy wasze Discover Pro też mają taką przypadłość, że gdy słuchacie MP3 z USB lub SD to po postoju (np. po nocy) radio nie pamięta z jakiego katalogu odtwarzało i zaczyna od pierwszego na liście? Niby to drobnostka, ale przy dużej liczbie katalogów wyszukiwanie tego co się słuchało trochę irytuje. Co ciekawe widzę, że dzieje się to nieregularnie. Czasem po całej nocy jest OK, a czasem po krótkim postoju "zapomina".
Czy radio traci też inne swoje zapamiętane funkcje np stacje FM ?
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Nie, wszystko poza tym co opisałem jest jak najbardziej ok. Być może sprawa z tym odtwarzaniem MP3 to typowe: "it's not a bug, it's a feature"
Sprawdziłbym czy do radia nie ma aktualizacji softu ... ORI VW często mają właśnie takowe aktualizacje - poprawiające bugi ....
Wyrywa się je poprzez USB ...
Wyrywa się je poprzez USB ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Re: MK7 Discover Pro - odtwarzanie z USB/SD
Aktualizacja wgrana, aktualizuje sie to razem z mapami do navi
No i chyba znalazłem rozwiązanie. Wygląda na to, że czasem warto czytać instrukcję, nawet jeśli to co jest napisane wydaje się być bez sensu. Piszą tam, źeby nie używać kart microSD z adapterami. I faktycznie. Włożyłem normalną dużą kartę SD i jak narazie przez dwa dni radio ani razu nie zapomniało co odtwarzać