Przeglad techniczny

Wszystko o ubezpieczeniach auta, problemach z rejestracją, papierami.
Porady prawne związane z autami i nie tylko.

Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP

MWR03
Nowicjusz
Nowicjusz

Przeglad techniczny

Post autor: MWR03 » pt sty 23, 2015 17:42

Witam,niewiem czy w dobrym dziale ale napisze...
Mam problem otoz mialem stluczke i policja wziela mi dowod rejtracyjny wystawiajac jakis swistek z ktorym mialem sie udac do diagnosty zeby po naprawie zrobic przeglad...problem w tym ze dzien po stluczce na dodatek zostalem okradziony...ukradli mi portfel ze wszystkimi dokumentami i wlasnie tam byl tez ten swistek a bez niego nie moge zrobic przegladu i odzysac dowodu rejstracyjnego...co mam robic??doradzicie cos?

Awatar użytkownika
VW_seller
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Przeglad techniczny

Post autor: VW_seller » pt sty 23, 2015 18:35

a zgłosiłeś to na policje ?

ps : ale miałeś pecha , masakra :panna:

naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv

MWR03
Nowicjusz
Nowicjusz

Przeglad techniczny

Post autor: MWR03 » sob sty 24, 2015 00:40

zglosilem oczywiscie ze tak...tylko ze juz czuje ze bedzie masakra z tymi papierami...uwierz 2 czarne dni mialem..

hak64
Forum Master
Forum Master

Przeglad techniczny

Post autor: hak64 » sob sty 24, 2015 12:19

MWR03 pisze:ukradli mi portfel ze wszystkimi dokumentami i wlasnie tam byl tez ten swistek a bez niego nie moge zrobic przegladu i odzysac dowodu rejstracyjnego
Pewnie zauważyłeś, że od policjanta dostałeś oryginał pokwitowania na zatrzymany dokument (kopia jest u policjanta). Tak więc udając się do KMP (lub bezpośrednio do tego policjanta), możesz poprosić o zrobienie kserokopii pokwitowania (nie zapomnij o potwierdzeniu zgodności z oryginałem - to taka pieczątka i podpis policjanta). Z tym do diagnosty na przegląd, a później do WK po dowód rej.

specjalista z zakresu rekonstrukcji wypadków drogowych i odszkodowań powypadkowych

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia, porady prawne”