automatyczne otwieranie klapy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czesc. W swoim golfie posiadam otwieranie klapy z guzika (nie posiadam klamki na zewnatrz). Fajnie to wyglada, ale jest strasznie nie wygodne. Po nacisnieciu guzika musze szybko leciec otwierac klape bo w innym przypadku zacisnie sie zamek i spowrotem potrzeba nacisnac guzik. Otoz chcialbym pozostac przy tym otwieraniu, ale zeby po nacisnieciu guzika klapa sama sie podnosila bez potrzeby podnoszenia jej. Co musze do tego uzyc? Czy to skomplikowana sprawa czy wystarczy wlozyc silniejsze silowniki ?
1 rzecz --- mocne siłowniki --- które po odryglowaniu zamka pociągną klapę w górę....
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
mozliwe, ze jeszcze sprezyny, aby troche klape ''wyrzucilo'' zanim silownik przejmie kontrole
Kupię: -nakładki na pedały audi TT,
Gdzies wczesniej wyczytałem, ze passat podejdzie (500 N), ale to do potwierdzenia.
Kupię: -nakładki na pedały audi TT,
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
viewtopic.php?f=14&t=495217" onclick="window.open(this.href);return false; - temat poruszany
Passat ma takie same siłowniki jak Golf... nie wiem skąd info że są mocniejsze, w ogóle że są inne
Sam siłownik nie ruszy klapy bo zwyczajnie nie pracuje pod kątem w jakim jest przy zamkniętej klapie - nie ma gdzie się wysunąć
Passat ma takie same siłowniki jak Golf... nie wiem skąd info że są mocniejsze, w ogóle że są inne
Sam siłownik nie ruszy klapy bo zwyczajnie nie pracuje pod kątem w jakim jest przy zamkniętej klapie - nie ma gdzie się wysunąć