co to za rarytasy będą ?rikuelle pisze:kilka mega fantów też wpadnie.

Moderator: G0 Karcio

co to za rarytasy będą ?rikuelle pisze:kilka mega fantów też wpadnie.

zdążysz sie nacieszyć
 zdążysz sie nacieszyć  , a jeśli chodzi o  felgi to chyba zbyt przesadzone
, a jeśli chodzi o  felgi to chyba zbyt przesadzone  za bardzo wystaje, no chyba ze zrobisz hardcorowy naciąg
 za bardzo wystaje, no chyba ze zrobisz hardcorowy naciąg  ale wolalym jakbyś wrócił do nothelli
 ale wolalym jakbyś wrócił do nothelli  

dlatego naciąg będzie jak na nothellach bo oprócz et i wzoru niczym się nie różnią,  ale będę próbował schować ją jak najbardziej co nie będzie łatwe. lubie wyzwania a że felga która zakładam to nie miał jeszcze na 99.9% nikt na pl na mk2 jak i na europie to wole się pomęczyć niż pchać bez żadnego namysłu jakieś BBSy które są na co 2 aucie.
 dlatego naciąg będzie jak na nothellach bo oprócz et i wzoru niczym się nie różnią,  ale będę próbował schować ją jak najbardziej co nie będzie łatwe. lubie wyzwania a że felga która zakładam to nie miał jeszcze na 99.9% nikt na pl na mk2 jak i na europie to wole się pomęczyć niż pchać bez żadnego namysłu jakieś BBSy które są na co 2 aucie. 
 wszyscy mówią oklepane. ja też tak twierdze, no ale trzeba przyznać ze w chuu, pasują do VW
 wszyscy mówią oklepane. ja też tak twierdze, no ale trzeba przyznać ze w chuu, pasują do VW  dobra koniec ot! czekam na foty na nowych felgach i spas
 dobra koniec ot! czekam na foty na nowych felgach i spas  mam nadzieje ze bedzie dobrze
 mam nadzieje ze bedzie dobrze   chociaz powiem Ci ze ciezko bedzie
  chociaz powiem Ci ze ciezko bedzie  bo sporo wystaje
 bo sporo wystaje  ale da sie tylko trzeba chcieć
 ale da sie tylko trzeba chcieć 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości