Ajm a ARL Pytania
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Ajm a ARL Pytania
Witam mam trochę pytań
Posiadam Golfa IV AJM 115 km i mam taki problem ze no padł dół silnika lecz reszta jest w porządku
i tu moje pytania czy części z silnika ajm, czyli osprzęt będą pasować do słupka ARL ? Czy to całkiem inne silniki ?
Nie ukrywam ze zależy mi trochę na konikach i chcę w to zainwestować troszkę pieniędzy a także cieszyć się z większej mocy
W AJM miałem mapę na 130 km lecz no wiadomo chciałbym trochę więcej tej mocy
Jestem tu nowy proszę nie kasować tematu jeżeli źle go napisałem lub w nie odpowiednim miejscu
Na tuning chciałbym przeznaczyć od 5 do 8 tysięcy czy coś w tym przedziale zdziałam czy lepiej dać spokój ?
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Posiadam Golfa IV AJM 115 km i mam taki problem ze no padł dół silnika lecz reszta jest w porządku
i tu moje pytania czy części z silnika ajm, czyli osprzęt będą pasować do słupka ARL ? Czy to całkiem inne silniki ?
Nie ukrywam ze zależy mi trochę na konikach i chcę w to zainwestować troszkę pieniędzy a także cieszyć się z większej mocy
W AJM miałem mapę na 130 km lecz no wiadomo chciałbym trochę więcej tej mocy
Jestem tu nowy proszę nie kasować tematu jeżeli źle go napisałem lub w nie odpowiednim miejscu
Na tuning chciałbym przeznaczyć od 5 do 8 tysięcy czy coś w tym przedziale zdziałam czy lepiej dać spokój ?
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Ajm a ARL Pytania
Tematów podobnych na forum jest po prostu multum, wystarczy użyć opcji szukaj
Podobny temat: viewtopic.php?f=82&t=545083" onclick="window.open(this.href);return false;
Podobny temat: viewtopic.php?f=82&t=545083" onclick="window.open(this.href);return false;
Ibiza FL z ARL, GTB, Big pompki viewtopic.php?f=91&t=526381&p=6300378#p6300378" onclick="window.open(this.href);return false; ARL po raz trzeci
Ajm a ARL Pytania
No ale nie mogę znaleźć informacji na temat czy mój osprzęt podejdzie do słupka ARL
I czy warto to robić czy lepiej zostać przy AJM ..
I czy warto to robić czy lepiej zostać przy AJM ..
-
- Gadatliwa bestia
Ajm a ARL Pytania
Dół do AJM będzie pasował z wszystkich tdi awx,atd,asz,axr itd Jeśli na zapas chcesz mieć mocniejszy dół to wrzucaj od ASZ,ARL mocniejsze korby. Cały osprzęt od AJM spokojnie będzie pasował do ARL,ASZ itd.
Re: Ajm a ARL Pytania
Ok to dobrze będę się brał za to ..
A teraz trochę inne pytania jakie turbo i wtryski pakować do uzyskania około 220 km budżet 8 tysięcy ( nie muszą być to nowe części )
A teraz trochę inne pytania jakie turbo i wtryski pakować do uzyskania około 220 km budżet 8 tysięcy ( nie muszą być to nowe części )
Ajm a ARL Pytania
Są tez tematy ile z czego i na czym mozna wycisnąć...wystarczy;
- zdrowe pompki AL których jest mało
- turbo gtb2260vk badz slabsze gtb1756vk
- duzy centralny intercooler
- dolot ASZ/ARL(puszka,kolektor,rura map sensor 051C)
- dwumas/sprzegło BTB
- zdrowy motor
- zdrowe pompki AL których jest mało
- turbo gtb2260vk badz slabsze gtb1756vk
- duzy centralny intercooler
- dolot ASZ/ARL(puszka,kolektor,rura map sensor 051C)
- dwumas/sprzegło BTB
- zdrowy motor
Re: Ajm a ARL Pytania
Nie zapominajmy o swietnym gtb2056vk ktore w pelni potrafi wykorzystac pompki AL i ma porownywalny spool z gtb17srubox pisze: - turbo gtb2260vk badz slabsze gtb1756vk
Flansze pod turbiny GTB!!
Montaż turbin GTB
Spawanie ukladow wydechowych/dolotowych metoda TIG
Customowe kolektory wydechowe
BIZON GARAGE
Montaż turbin GTB
Spawanie ukladow wydechowych/dolotowych metoda TIG
Customowe kolektory wydechowe
BIZON GARAGE