Proszę o ocenę auta. Jestem zainteresowany tym kupnem
http://olx.pl/oferta/passat-b5-fl-130km ... ec33b4ed79" onclick="window.open(this.href);return false;
VW Passat B5 FL 1.9 TDI 130 KM ożarów 9900
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Po zdjęciach nic nie widać. B5Fl za tyle to kłopoty. Można powiedzieć, że cena niska bo rocznik 2001 ale to tak jakbyś szukał golfa 4 ASZ/ARL za mniej niż 10k, czyli nierealne. Zapewne pompowtryski kuleją, może dwumas, może turbo, może zawieszenie ale to już do zobaczenia na miejscu. Jak masz blisko to jedź oglądać ale ja nie napalałbym się na to auto. Silnik pewnie AWX toi części będą drogie, więc jak nie przeszkadza Ci dopłacanie do auta to patrząc na wyposażenie całkiem fajna opcja.
Jakie kłopoty jak rocznik 2004 stoi 12-15t.zł to za 2001r. więcej nie dostanie a ta skóra to w nim bardzo już jest wywalcowana , przebieg mało realny jak na ten rok , takie moje zdanie
VW z ON to jest to .
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
silnik to nie problem , byłem z gosciem podobnego kupować , na wstepie wiedział ,że silnik padaka ,kupił kompletny swap afn-a za 2000zł i mu to wsadziliśmy ,do tego zrobiony soft 800zł + kasa dla nas za przekładke ( marne grosze ) i gosciu ma za nie duże pieniadze wiecej jak te 130koni w pd do tego nie do zdarcia silnik oraz osprzet na zwykłej pompie VP + skrzynie 6 biegową ,stary silnik z tego FL-a z osprżetem poszedł na allegro ,ktoś kupił bo "mu sie bedzie opłacac naprawic"
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv