felgi 17 cali w golfie 3 +opona 205/40 co wy na to ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
felgi 17 cali w golfie 3 +opona 205/40 co wy na to ??
jak w temacie co wy o tym myślicie czy wart coś takiego zakładać
-
- Forum Master
Po założeniu tych papci to chyba będziesz musiał wyrobić sobie w jakimś sklepie kartę stałego klienta na części do zawieszenia bo na tych naszych drogach to Ci zaraz wywali całą zawiechę no fele porąbiesz na cacy na dziórach , ale zato jak będzie wyglądał ..... to są nasze Polskie dylematy a chyba coś ze 30 % zacznie więcej palić no nie ?
Super look na takich fealch.
Ale zamiast się cieszyć z fajnego wyglądu to będziesz jeździł z twarzą przyklejoną do szyby i wypatrywał dziur.
Chyba że lubisz sporty ekstremalne. Na naszych drogach to już wyzwanie dla Ciebie i dla samochodu.
Ja ostatnio jak wpadłem w dziure na 14 stalówkach to mi z przednich kól ciężarki odpadły
No i delikatne prostowanki było rantów.
Ale zamiast się cieszyć z fajnego wyglądu to będziesz jeździł z twarzą przyklejoną do szyby i wypatrywał dziur.
Chyba że lubisz sporty ekstremalne. Na naszych drogach to już wyzwanie dla Ciebie i dla samochodu.
Ja ostatnio jak wpadłem w dziure na 14 stalówkach to mi z przednich kól ciężarki odpadły
No i delikatne prostowanki było rantów.
siemano, jezdze dokladnie na takich oponach jak podales, przod 205/40/17, tyl 205/45/17, wyglad jest naprawde nieziemski, ale jezeli chodzi o jazde to rzeczywiscie trzeba sie niezle napocic zeby przejechac jakikolwiek odcinek drogi z punktu A do B, jezeli chodzi o komfort to nie ma zadnego, trzepie az milo, jest dokladnie tak jak napisali koledzy w poprzednich postach, takze zrobisz jak uwazasz, wybor nalezy do ciebie... pozdro