Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego golfa http://olx.pl/oferta/volkswagen-golf-gt ... e9b1efb320" onclick="window.open(this.href);return false;
Możecie ocenić dla mnie tego golfa. Z góry dziękuje za odpowiedzi
Golf GTI IV 1.8T 1998 9600 PLN Brzozów
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- VW Baron
- Kontakt:
nie ma za co bo auto po dzwonach kierownica z innego auta podmienionapatryks2 pisze:Z góry dziękuje za odpowiedzi
jaka cena takie auto
obstawiam skarbonkę zużyta
- Rajman-WKO
- Nowicjusz
Ktoś coś jeszcze o nim powie? Fajne wyposażenie, ale faktycznie kiera po przekładce? Ktoś coś dzwonił, dopytywał?
-
- VW Baron
- Kontakt:
w tym aucie jest ori kierownica '98 rocznik - na dole ma inaczej szwy z robione i tak powinno być:Rajman-WKO pisze:ale faktycznie kiera po przekładce?
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-gti-1 ... 26917.html" onclick="window.open(this.href);return false;
w połowie roku 98 te kierownice zostały zmienione i początek roku 98 mają stary model a koniec roku 98 są już nowe, więć nie każdy 98 ma mieć taką kiere jak pokazałeśart_2008_a_ pisze:w tym aucie jest ori kierownica '98 rocznik - na dole ma inaczej szwy z robione i tak powinno być
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
Jeśli nie masz daleko do tej golfiny to ja bym się przejechał obejrzeć. Ja wychodziłem z założenia, że jeśli szukam golfa czyli dość popularnego auta to nie warto jechać np 200km,pojedziesz a tam niemiła niespodzianka,bo na zdjęciach to 3/4 aut wygląda dobrze. Ja szukałem aut w promieniu max 100km,i znalazłem 50 km ode mnie
Nie ma w nim pokrywy podłokietnika i lewych osłon. Fotele chyba troszkę z tyłu ufyfrane,jakieś białe plamki ( ) albo tylko tak mi się wydaje,bo zdjęcia najlepszej jakości nie są.
Ale jak masz blisko to śmigaj obejrzeć
Nie ma w nim pokrywy podłokietnika i lewych osłon. Fotele chyba troszkę z tyłu ufyfrane,jakieś białe plamki ( ) albo tylko tak mi się wydaje,bo zdjęcia najlepszej jakości nie są.
Ale jak masz blisko to śmigaj obejrzeć