bora 2001r AJM (pompowtrysk )gasnie podczas jazdy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam mam takie pytanie może ktos miała z was to samo ,mam Bore 2001r z silnikiem AJM problem jest z tym ze auto jedzie i samo gaśnie(przed tym trochę przerywa) potem je ciężko odpalić tak jak by paliwo nie dochodziło:( z rana auto raz pali elegancko a czasami własnie trza go dłużej pokręcic albo pali za którymś razem. Pompa w baku wymieniłem filtry też, podpinałem pod komputer i brak błędów
Ostatnio zmieniony sob sty 03, 2015 18:08 przez ecik82, łącznie zmieniany 1 raz.
bora 2001r AJM gasnie podczas jazdy
Przekaznik 109 podmieniany?
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Wpisz w szukajke. Glowny przekaznik. Bez niego ecm nie dostaje zasilania. Wymien albo przelutuj go.
wczesniej mi pare razy przy odpalaniu za smierdzialo oby to bylo to bo juz mi rece opadaja przez to auto w poniedzialek poszukam tego przekaznika
-
- Nowicjusz
Prawdo podobnie czujnik położenia wału korbowego jest uwalony. Zamieszczam filmik jak go sprawdzić https://www.youtube.com/watch?v=yYqhg9spjfU
Był by błąd a pisał że brak błędów.
ecik82, a skąd Ty jesteś - napisz, to może ktoś z Twojej okolicy zajrzy pod maskę Twojego Passata a najlepiej to uzupełnij o te dane swój profil forumowy.