Scirocco MK1 by Svirki
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Scirocco MK 1 by Svirki
I kto to mówi co jest u mnie na placu a nie widzi u siebie rarytasów coraz więcej sroczek gratki, też miałem zamiar ale trafiły się mi dwie okazje, może kiedyś. Powodzenia w pracach i zbieraniu rarytasów.
- svirki
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Scirocco MK 1 by Svirki
binbo pisze:Jaki planujesz kolor auta ?
będzie BLUE ale jaki nie zdradzę do samego końca
a to zapowiedz rolki w moim wydaniu
KTO zgadnie co to za felga (i nie jest to ta o której większość myśli że to ta... )
jest->scirocco mk 1 viewtopic.php?f=91&t=562426
było-> MK1 VR6 WHITE PEARL BY SVIRU
viewtopic.php?f=86&t=440369" onclick="window.open(this.href);return false;
Scirocco MK 1 by Svirki
ja wiem ale nie powiem niech inni się wykażą będzie miazga coś czuję
Corrado V5 ;) viewtopic.php?f=91&t=478072&p=5749080#p5749080" onclick="window.open(this.href);return false;
dupowóz LEON Sport By Goofy2005 viewtopic.php?f=91&t=581524" onclick="window.open(this.href);return false;
dupowóz LEON Sport By Goofy2005 viewtopic.php?f=91&t=581524" onclick="window.open(this.href);return false;
- svirki
- Użytkownik
- Kontakt:
Scirocco MK 1 by Svirki
- svirki
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Scirocco MK1 by Svirki
He he nie przeceniaj mnie duży znak zapytania czy w ogole jkis nastąpi SWAP-ik w tym roku sorry zn.sie w przyszłym,ale parę wizji jestbinbo pisze:Jak swap to vr6 czy może krok dalej R32
No wiadomo ze na przyszył sezon. Ale warto pomyśleć nad tym R32 szał na salonach był by, ale wszytko sprowadza się do ceny swapa i upodobaniach właścicielach.
- svirki
- Użytkownik
- Kontakt:
co prawda to prawda wszystko sprowadza sie do PLNbinbo pisze:No wiadomo ze na przyszył sezon. Ale warto pomyśleć nad tym R32 szał na salonach był by, ale wszytko sprowadza się do ceny swapa i upodobaniach właścicielach.
Scirocco MK1 by Svirki
Kurde widzę, że kupiłeś Sroczkę ode mnie ze wsi i ulicy nawet ! Wojtek odwalił swoją niesamowicie muszę przyznać, jak zrobisz z twoją to co on to będzie miazga ! Na twoim miejscu nie pakowałbym do takiego auta VR6 czy R32 według mnie to te auto nie zasługuje na taki silnik, pomyśl o czymś ciekawszym np. KR z Weber'ami albo chociażby ten 1.6 który masz, bo to klasyk i moje zdanie jest takie, że nie zasługuje na ''nowy'' silnik. Tak samo bardzo dobrze postąpił Wojtek, bo pierw miał być ponad 200 konny Pompowtrysk, potem VR5 ale na samym końcu i tak postawił najlepiej jak może być, czyli na PG pierw z G60 a teraz podobno na Eatonie go robi
PS. Kuzyn jak był na mieście to cyknął fotkę, nie wiem czy to ty
Skromny Projekt A2... ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=529613" onclick="window.open(this.href);return false; |Szafko/Stolik Golf MK2 GTI Na sprzedaż !
- svirki
- Użytkownik
- Kontakt:
gonzocz pisze:Kurde widzę, że kupiłeś Sroczkę ode mnie ze wsi i ulicy nawet ! Wojtek odwalił swoją niesamowicie muszę przyznać, jak zrobisz z twoją to co on to będzie miazga ! Na twoim miejscu nie pakowałbym do takiego auta VR6 czy R32 według mnie to te auto nie zasługuje na taki silnik, pomyśl o czymś ciekawszym np. KR z Weber'ami albo chociażby ten 1.6 który masz, bo to klasyk i moje zdanie jest takie, że nie zasługuje na ''nowy'' silnik. Tak samo bardzo dobrze postąpił Wojtek, bo pierw miał być ponad 200 konny Pompowtrysk, potem VR5 ale na samym końcu i tak postawił najlepiej jak może być, czyli na PG pierw z G60 a teraz podobno na Eatonie go robi
he he no ustrzelił nasz MEGA zestaw trochę spojrzeń w powrotnej drodze sciągał(pomimo nocy)
co do planów ze swapem to też już do tego coraz bardziej się przekonuje że zostanie 1,6 może ewentualnie jakis DX jak by się trafił...Skrzynia automatyczna pracuje fajnie więc też zostanie na pokładzie
KANAREK Wojtka powalił mnie na kolana w szczególnoci wnętrze,ja narazie oddałem do tapicera deskę bo popękana była a resztę jeśli się uda zreanimować pozostawię ori
PZDR
Scirocco MK1 by Svirki
No na pewno, że ludzie się oglądali za nim
Z automatem to będzie czysta przyjemność jechać nią na glebie objeżdżając miasto chociażby w każdej wolnej chwili
Z automatem to będzie czysta przyjemność jechać nią na glebie objeżdżając miasto chociażby w każdej wolnej chwili
Skromny Projekt A2... ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=529613" onclick="window.open(this.href);return false; |Szafko/Stolik Golf MK2 GTI Na sprzedaż !
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
No dobry zakup,ja czekam co dalej bedzie;) u nas raka sroka jezdzi dobry milf,ponoc auto teraz przechodzi pelna renowacje powodzenia!
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."