konektor
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
konektor
Witam
Mam problem ostatnio chciałem sobie zamontować głośniki ale mam jeden problem nie mogę wpiąć konektora do kostki w słupku.
Panowie jakieś pomysły jak to zrobić ?
Przez głowę przeszło mi nawet brutalne że tak powiem rozwiązanie uciąć przewody przy kostce i po prostu zlutowac ale nie wiem czy bedzie możliwość przeciągniecia kabla tak przez słupek do drzwi ?
Czekam na wasze pomysły i uwagi
Pozdrawiam
Mam problem ostatnio chciałem sobie zamontować głośniki ale mam jeden problem nie mogę wpiąć konektora do kostki w słupku.
Panowie jakieś pomysły jak to zrobić ?
Przez głowę przeszło mi nawet brutalne że tak powiem rozwiązanie uciąć przewody przy kostce i po prostu zlutowac ale nie wiem czy bedzie możliwość przeciągniecia kabla tak przez słupek do drzwi ?
Czekam na wasze pomysły i uwagi
Pozdrawiam
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
konektor
ja pier...le ale ludzie macie problemy ,a śubokręt do ręki potrafisz wziąć i rozgiąć konektor lub go wymienić na inny żeby pasował ?
sory za OT ale mnie krew zalewa jak sie takie coś czyta .
sory za OT ale mnie krew zalewa jak sie takie coś czyta .
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Nowicjusz
konektor
Panowie czekam na jakieś mądre odpowiedzi a nie jak kolega wyżej
seller chyba nie widziałes oryginalnego konektora w kostkach w słupku co tam mam niby rozgiąć ???
a konektor ten pasuje tylko nie mogę go wcisnąć do końca kostki chyba nie zrozumiałeś mojego pytania
a jeśli masz w ten sposób odpowiadać to nie rób tego wcale nie każdy poskradał wszystkie rozumy
od tego jest to forum żeby pytać
seller chyba nie widziałes oryginalnego konektora w kostkach w słupku co tam mam niby rozgiąć ???
a konektor ten pasuje tylko nie mogę go wcisnąć do końca kostki chyba nie zrozumiałeś mojego pytania
a jeśli masz w ten sposób odpowiadać to nie rób tego wcale nie każdy poskradał wszystkie rozumy
od tego jest to forum żeby pytać
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
konektor
rozumiem że próbujesz włożyć ten konektor do kostki/wtyczki ?? - jeśli nie to ja też nie zrozumiałem pytania Wysunąłeś fioletową blokadę z wtyczki ?mateodzielny pisze:konektor ten pasuje tylko nie mogę go wcisnąć do końca kostki
-
- Nowicjusz
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
konektor
nie tykaj tego lepiej bo popsujesz .wytnij to i wstaw inne konektorki i masz z głowy. słupek zawsze można odchylić
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Nowicjusz
konektor
Czyli co radzisz seller uciąć kable przy kostce od strony słupka i dołożyć konektor ja myślałem to zlutowac i tyle a kabel przejdzie bez problemu przez słupek do drzwi ??
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
konektor
a co ma nie przejsc ? ja kable głosnikowe do tuby przez słupki przekruj kabla 7mm2 ciagłem i sie dało